Tagga till dig

 

Hej fina ni,

 

Sitter och läser igenom alla era kommentarer här och på insta, fy vad kloka ni är. Ni anar inte hur mycket detta hjälper mig just nu. Jag säger till mig själv SKÄRP TILL DIG och SLUTA ha så höga krav men det är svårt när jag varit sån här sedan jag kan minnas. Pressade mig i skolan, på alla jobb jag någonsin haft så ska jag vara bäst hela tiden. Nu vill jag vara en supermamma som hinner jobba och träffa vänner och vara en fantastisk flickvän. Blir trött på mig själv och har verkligen fått en tankeställare dessa dagar.

I dag kom jag iväg en timme själv och gjorde mina fransar hos bästa Maria och lyckades somna fem gånger och snarka när jag låg där haha, ni vet när man får det där rycket när man tror man ska ramla haha stackaren. Det var riktigt skönt och O har varit snäll och go idag, precis som om han förstår att jag är helt slut! Så just nu sitter jag i soffan med tvätt överallt och ett hem som är kaos men jag har lovat mig själv att strunta i det och det går ju riktigt bra ! Steg 1 till en mindre stressad mamma – check.

 

Gällande det här med att äta nyttigt så är det sjukt goda recept jag äter nu men jag blir hungrig efter typ 2 timmar….. ska man inte känna mättnad längre när jag äter en massa bra mat?? Jag svär att jag håller mig längre på pasta än det jag äter nu…. och då äter jag dubbla portioner än vad recepten säger??

 

 

Räksallad med ägg och avokado och grönsaker, denna var så god men jag kanske ska lägga till typ linser eller något?? Anledningen till att jag skulle äta nyttigt var ju för att få energi!!!!! Inte bli hungrig direkt igen! 

 

 

Måste visa denna snygga kappa sen från Kappahl så sjukt fin och höstlig!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Båda mina barn har jag ammat och samtidigt levt på ”vanlig mat” pasta, soppa, sallad, potatis mm. Och ett gäng bullar med latte ihop med mammalediga kompisar?. Och ändå har viktraset gått oförskämt barn

  Cecilia 2018-09-16 19:20:11
  Svara
 • När jag ammade med min första son så var jag konstant hungrig. Jag fick gå upp mitt i natten (varje natt i stort sett) och äta en banan för magen värkte av hunger. Att producera mjölken tar sån otrolig energi av kroppen så den kräver mat. Så ät du vad du känner att din kropp behöver. Ät både sallad och pasta! När du slutar amma el ammar mindre kan du dra ner på maten igen. Lycka till 🙂

  Jessica 2018-09-16 05:56:41
  Svara
 • Det mest mättande i en sallad tycker jag är råa grönsaker som morötter, blomkål och broccoli, saker med lite tuggmotstånd – då får magen jobba och du blir mätt längre. Blomkål i sallad är så underskattat ?. Mycket olika ingredienser är också bra. Man tänker gärna att avocado och ägg ska mätta men som du säger blir man hungrig snabbt – men det är nyttiga fetter så ge inte upp än! ☺️ Lycka till ??

  Natalie 2018-09-15 10:33:15
  Svara
 • Jag tränar och äter sådär nyttigt som alla säger att man ska, men det stämmer verkligen som du säger; man håller sig tyvärr inte alls lika mätt! Jag behöver äta mycket mindre mängd när jag äter onyttigt och skräp. Då är jag mätt hela tiden. Man får kanske kombinera lite av båda. Drick dina smoothies men ät också pasta med bacon liksom 😀

  Caroline 2018-09-15 10:08:30
  Svara
 • Tack för att du delar med dig av den ”riktiga vardagen” och visar alla sidor. Det betyder oerhört mycket för alla läsare, och förhoppningsvis dig själv i slutänden.

  Så skönt att du försökt landa lite och försöker skära ner på dina krav. Det är svårt att inte längre kunna vara samma människa med 100 järn i elden, men ack så viktigt för att du ska kunna orka i längden. Gör precis som du nu gjort, låt Oliver styra din dag. Lyssna på magkänslan och satsa bara på att vara mamma och njuta av det ett tag.

  Eftersom du ammar behöver du ligga ganska högt i kaloriintag, gissningsvis runt 2200-2500/dag och då är en räksallad tyvärr för lite. Lägg till linser, quinoa, potatis eller liknande – precis som du skriver. Mer energi men fortfarande nyttigt.

  Ta nu hand om dig och din fina familj:)

  Sandra 2018-09-15 00:55:07
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!