Event med Newbie

 

Hej fina ni,

 

Känns som jag sovit en timme i natt , hjälp!! Jag har en liten nybliven två månaders som vill ligga sååå nära mig hela nätterna och veta att jag är där, på ett sätt är det mysigt även om jag håller på att dö i min rygg för alla skumma ställningar jag måste ligga bredvid honom i. Jag måste verkligen boka en tid för naprapat som kan få rätt på mitt bäcken!

I går var det dags för ett riktigt trevligt event med Kappahl och deras nya kollektion för Newbie, ni kommer älska alla deras höstkläder. Jag träffade upp fina Sanne och Alexandra på eventet och deras sötnosar till barn. Jag hade med Oliver men han sov i två timmar i sin vagn hela eventet alltså haha. Det var så jäkla kul att få träffa andra mammor, jag har inte gjort det innan och det var så himla skönt att få prata bebisar utan att någon blir trött på en 🙂 Fick så himla mycket energi av bägge tjejerna och ni måste in och kika på deras bloggar om ni inte redan följer!

 

 

 

Frans och Lou va så jäkla söta tillsammans

 

 

Massa fina nyheter som vi fick välja ut kläder till våra barn

 

 

Hur gulligt var inte detta utanför?

 

 

Sååå god frukost, jag fick hjälpa alla att ta kaffe mm för de satt med sina barn i famnen haha

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men så hærlig start på dagen, och så kul att ha vænner med barn i samma ålder!
    Jag bor i Oslo och ska få barn nu i December, så jag hoppas kunna træffa ett par goa mammor att hænga runt med hær 🙂

    Madelen 2018-09-13 15:49:01 http://lifebymadde.wordpress.com
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!