Dags för en förändring

Hej fina ni,

 

Alltså känslan att få matvaror levererade till dörren, varför har jag inte gjort detta tidigare?? Nu när vi har en liten och tiden är knapp så är ju detta livet!

Mathem har en rabatt just nu som nyttjade med 100 kr i med att jag köpte saker för mer än 700 kr – klick  JUSTNU100 är koden.

 

Som jag skrev tidigare så är det dags för mig att skärpa mig med grönsaker och fisk bland annat så nu är kylen FULL med massa nyttiga och goda saker. Jag började dagen med en riktigt grön smoothie då jag har skippat frukosten ett bra tag nu så passar smoothie mig perfekt ! Nu ska jag strax bege mig in till stan för att göra en behandling av infusion min andra behandling och jag är så taggad för att se resultatet efter denna gång!

 

 

 

Så jäkla tungt att bära upp alla kassar från bil och garage med en liten, detta var så jäkla skönt!

 

 

Massa god fisk, skaldjur, kyckling och grönsaker! ALLT är ekologiskt som jag köpte så himla viktigt. Ett stort minus var alla plastpåsar som de packat allt i… jag tar alltid de bruna som är till för svam egentligen för jag HATAR plast och användningen av det. Ska skriva till de på Mathem och be de tänka om 🙁 de kan verkligen välja att inte använda plast……

 

I min smoothie

En halv fänkål

1/4 gurka

Handfull bladpersilja

Halv pressad citron

Frusen mango ca 1 dl

3 dl vatten

 

Så jäkla nyttig och faktiskt inte så äcklig som jag trodde haha

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Den lät väldigt speciell haha! Min favoritsmoothie (som dessutom är svingod) kanske du vill testa, den är en riktig hälsobomb 🙂

  Fryst mango
  En halv avokado
  Fryst eller färsk grönkål/spenat (båda funkar)
  En halv citron
  En bit ingefära, ca 2 cm stor
  Lite gurkmeja (jag använder ekologiskt pulver)
  1/2 äpple
  Vatten eller valfri vätska (tex mandelmjölk eller koksvatten)
  Kram

  Anna 2018-09-12 19:19:27
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!