Min helg

 

Hej babes,

 

Haft två lite jobbiga nätter med O som inte alls vill sova i sin egna säng bredvid sängen utan vill soffa en millimeter från mitt bröst så han helst kan sutta hela natten så jag inte kan sova hahaha. Jäklar vad jag är trött, känns som jag är en zombie, jag ska fixa lite kaffe idag så jag blir lite piggare. Han är i en ”jobbig” period enligt vår app wonder weeks och det jag märkt är att han behöver mig en massa just nu så jag har fått bok av en hel del för att vara hemma med honom extra mycket. Inget fläng i början på veckan det gäller att lyssna på honom.

 

Min mamma kom i torsdags och vi har haft det så jäkla mysigt och det har varit riktigt skönt att få lite hjälp av henne.

 

 

Började med att jag fick ett otroligt blombud så jag och mamma arrangerade alla fina blommor här hemma , hon är minst lika pysslig som jag, hur fint blev det inte med rosorna och brudslöjan?

 

 

Här ser man verkligen vilka otroliga hortensior det var! Ni kan med prenumerera på Bloom away – klick

 

 

Fina mamma!

 

 

På fredagen väcktes jag och mamma av att min kille gjorde fattiga riddare och pannkakor, hur kan jag ha sån tur och ha hittat denna fantastiska kille? Min älskling!!!!

 

 

Jag och mamma tog båten in till stan och Stockholm bjöd på riktigt mysigt höstväder, perfekt temperatur för skinnjacka!! Äntligen! Min jacka är från LXLS  – klick för min modell med koden BISSE15 får ni 15% rabatt med , hur bra?

 

 

Jag lever verkligen i min skinnjacka hela hösten och jag har storlek M i min

 

 

 

Vi åt lunch på Riche och jag unnade mig en råbiff som jag inte fått äta på 9 månader, det var inte lika gott som jag minns det haha, jag har fått avsmak för kött sedan jag var gravid och knappt åt det. Oliver låg och sov bredvid hela tiden!

 

 

Mammas köttbullar var magiska

 

 

Vi gick till Zetterberg där jag valde ut en outfit och lite smycken för jag och min kille skulle på dejt på kvällen, så lyxigt!

 

 

 

 

Underbara höstfärger

 

 

Älskar deras smycken

 

 

Mamma fick också välja ut ett par örhängen som hon fick!

 

 

Oliver var nöjd haha

 

Jag valde denna underbara blus! Byxorna var otroligt snygga nu men jag kan inte riktigt min storlek ännu då jag fortfarande går ner i vikt efter förlossningen.

 

Sen gick vi till Chanel-butiken då jag förälskat mig i deras hatt….. och till min glädje så hade de en kvar, hurra!!!! Så jag slog till och unnade mig en jäkligt dyr present men jag är såå himla glad för denna kommer användas flitigt hela hösten!

 

 

 

 

Butikschefen är så himla go och följer mig på instagram så hon hade koll på att jag nyss fått barn så de hade en present till mig också helt underbar bok!

 

 

 

Hatten fick jag i en riktigt fin hattbox, den ska få stå framme i vårt sovrum!

 

 

 

Lite suddiga bilder på mig i min nya fina hatt innan jag och min kille hoppade in i taxin för att gå på dejt på restaurang lilla ego , kändes så himla konstigt utan. vår lilla älskling!

 

 

 

Maten var helt fantastisk och när klockan var över 23 saknade vi O så mycket och vi var så trötta att vi åkte hem haha, mamma blev helt chockad att vi inte var ute längre, herregud hahahaha

 

 

Mamma hade fixat så fint hemma och snoopy bor numera på köksön då vi har satt upp en 75 tums tv i vardagsrummet haha, sååå stor men så skönt med tv där. På lördagen åkte vi in en sväng till stan igen och åt en mysig lunch själva medans min kille tog hand om O hemma. Vi shoppade skor och en ny jacka som jag ska visa er lite senare när jag tagit bilder.

 

 

Vi åt en mysig lunch på Tures

 

 

 

Jag hade på min min älskade poncho från Busnel som ni hittar här – klick

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • DU ÄR SÅ SÅ VACKER!! <3
  och eran son… vad ljuvlig .. så söt.. <3

  Älskar din blogg.. (japp har sagt det förr.. men wow den är SUPER.. nog också för att du är en sådan underbar person!

  All kärlek till dig och din familj <3

  Viktoria 2018-09-10 14:10:27
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!