Måndagar och förändring

Hej godingar,

 

Kom precis hem efter en kvällsvisning av vinden som jag och David har ute, wow över 110 sällskap på två dagar, vilket tryck! Jag åkte inom butiken för att köpa lite pasta för att få i mig något snabbt, det är det godaste jag vet – pasta! I morgon börjar ett nytt liv jag ska nämligen börja följa en mer hälsosam matväg. Jag känner hur extremt lite energi jag har av att bara äta vitt bröd och snabba kolhydrater, det funkar att äta det någon dag i veckan med INTE varje dag. Hela jag känns som en degklump…. jag minns inte senast jag gjorde en smoothie eller lagade fisk hemma…. Så jag satt precis på Mathem.se och köpte in allt efter en inköpslista som jag fick av min mamma med en massa bra recept för frukost, lunch och middag i en vecka. FY fasen vad skönt att ha recept att följa varje dag och en fullsmockad kyl.

 

Inköpslistan var låååång och jag bestämde mig för att göra det via nätet för att slippa gå med O i matbutiken och bära alla kassar funkar inte för mig. Jag hade en rabattkod jag använde som gav mig rabatt på 100 kr, perfekt! Om ni med vill handla så kan ni använda koden JUSTNU100 och få 100 kr rabatt på köp över 700 kr.

 

Så himla skönt att ha frukost, lunch och middag hemma nu i en vecka och riktigt nyttiga saker med. Detta är alltså INGEN diet utan en massa goda recept med nyttigheter så jag får mer energi och lillen får i sig bra saker via bröstmjölken.

 

Så i morgon kommer alla kassar så jag ska se till att fixa kylen nu i kväll så den inte är full av gamla saker som hamnar längst bak haha.

 

 

 

Tröja från Dry Lake- klick

Kavaj från Veronica Virta – klick

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh kan du inte dela med dig av recept och inköpslista? Behöver ny inspiration jag med 🙂

  Mathilda 2018-09-11 18:05:46
  Svara
 • Hittar heller inte din fina topp via länken.

  anna 2018-09-11 12:58:29
  Svara
 • Ps: jag kommer inte in på din topp från dry lake 🙁

  Linnea 2018-09-11 10:19:52
  Svara
 • Vad hade du till din topp? Byxor? Jeans? Dela gärna!

  Kan du snälla dela din mammas recept också? Det hjälper jätte mycket till oss andra 🙂

  Kramar Linnea

  Linnea wagæs 2018-09-11 10:18:34
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!