Min outfit

 

Hej fina,

 

Så himla skönt att få klä sig lite höstligt , jag fullkomligt älskar hösten, kläderna, vädret, färgerna och mörkare kvällar med tända ljus och någon god gryta som puttrar på spisen! Jag välkomnar hösten med öppna armar, min absoluta favorit-årstid! Jag ska fylla skåpen med massa te, har mina favoriter NK och ska dit i veckan och köpa på mig en massa!

 

Fick så mycket fina kommentarer om min outfit och speciellt stövlarna som jag är helt kär i!!! De går över knäna och sitter riktigt bra och glider inte ner! 799 kr kosta de och jag beställde på zaras hemsida!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Frågan har inte med detta inlägget att göra men jag undrar hur stor din spegel ovanför soffan är? Jag har också tänkt köpa en liknande men tvekar mellan 80 cm eller 110 cm. Du är grym!

    Rebecka 2018-09-10 11:42:38
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!