Att trivas hemma

 

 

För mig har ett hem varit otroligt viktigt, mitt första egna boende var ett studentrum på Rönnen i Malmö, det var runt 15 kvm och jag och min mamma åkte till Ikea för att köpa in allt till det lilla rummet. Jag glömmer aldrig känslan när vi kommit upp i rummet med alla kassar och kartonger och satte igång att göra iordning. Det var mitt, mitt egna kryp in och det var det mysigaste rummet någonsin. Sedan dess har jag älskat att fixa iordning mina hem.

Det är en plats där jag får energi och trivs enormt. Det är därför jag lägger så mycket tid och ibland pengar på att få mitt hem så som jag vill ha det. Det är därför det är så viktigt för mig att bädda sängen varje morgon och ha doftljus och fina ljusstakar som jag kan tända på kvällen. Det finns inget så befriande som att känna att detta är mitt hem och detta har vi skapat.

Jag fick hem ett bud igår från bloom away och deras nya lyxiga buketter! Wow vilka blommor. Perfekt inför helgen att ha lite extra fint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamma är här och hjälper oss lite med O ! Min kille har nämligen bokat en restaurang till han och mig för en dejt-kväll! Hur jäkla mysigt? Så mamma ska passa Oliver när vi är iväg!

 

Nu måste jag upp för jag och mamma ska ta båten in till stan för shopping och lunch!

 

 

Puss

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Galet fina buketter!! Och måste bara säga att du är så fantastiskt jäkla snygg!

    Caroline 2018-09-07 22:21:50
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!