Äntligen en hudvårdsserie

 

Hej fina ni,

 

Jag blev rekommenderad ett hudvårdsmärke som heter Midnattsol för ett par veckor sedan av en tjejkompis. Jag har haft de nu i snart sex veckor och jag är faktiskt riktigt jäkla nöjd. Jag ha ett parti vid hakan som aldrig tycks bli riktigt bra och jag har testat de flesta stora utländska märkena och detta är första gången jag har ett svenskt hudvårdsmärke … jag är så nöjd!

 

 

 

 

 

Jag har fortfarande ärr på hakan men det röda är i princip borta, jag hade ett annat märke tidigare som enbart gav fukt och de var jag nöjd med men det röda försvann inte. Nu är första gången som det röda dämpats!

 

Jag kontaktade företaget och visade före och efterbild och som tack fick jag ett gäng produkter skickat till mig med, så jäkla glad blev jag! De gav mig dessutom en rabattkod som ni kan få som ger er 20 % vid köp av produkter ni använder mitt namn ”Jannike” vid utcheckningen – varsågoda!!!

 

 

 

Osminkad och nöjd 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej – en tanke bara – utslag på hakan kan bli sämre om du t ex har för vana att luta hakan i handen när du sitter, det kommer bakterier från handen.

  /Anna

  Anna 2018-09-09 21:35:01
  Svara
 • Hej Jannike!

  Jag funderar på att skola om mig. Kan inte du berätta om din utbildning till mäklare samt lite om din karriär?

  🙂 Varm Hälsning, Ann

  Ann 2018-09-09 11:44:07
  Svara
 • Hej! Åh det ska jag testa! Har exakt likadant som du vid hakan. Vilka av produkterna har du använt där?

  Cecilia 2018-09-07 16:31:21
  Svara
 • Vet du när du får dina sammetsstolar från Mio? Väntar så spänt att få se dom hemma hos dig! 🙂

  Emma 2018-09-07 12:40:37
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!