Hey

 

Hej fina ni,

 

Dagarna flyter samman och jag är nu en sån där jobbig jäkel som frågar vilken dag det är för jag har ingen koll haha. I dag var första dagen som vi inte hade några planer, var på väg ändå att ta båten in till stan för att träffa Mathilda men jag missade den, det var kanske meningen för jag har känt mig väldigt trött idag. Så jag har kollat film och ätit pasta för två. Jäklar vilken hunger jag har fått nu i med att han äter så mycket mer nu så pumpar jag och ammar sjukt mycket.  Jag är seriöst konstant hungrig och törstig haha.

Jag hade en så sjukt mysig lunch hos en tjejkompis som bor i det finaste huset jag varit i ! Woooow säger jag bara. Oliver va med och var så jäkla mysig och låg bara i mitt knä och var vaken och log mot mig hela tiden. Det där leendet, jag smälter fullkomligt varje gång han ler och han får de sötaste små ljuden!

 

När jag kom hem i går så satt jag och min kille uppe och pratade i flera timmar om allt möjligt, Oliver sov som en stock i fyra timmar och jag börjar misstänka att vi väcker honom på nätterna så testade att lägga honom i hans egna rum , det verkar faktiskt som om han sover bättre när han sover själv, dock jäkligt jobbigt att gå till andra rummet på natten så han får fortsätta sova inne hos oss 😉 Han har växt ur sitt nest …. Gud vad snabbt det går. SÅ nu har han täcke och verkar njuta av sängen bredvid oss!

 

 

 

Alltså alla dessa tjockis-veck haha jag dör så mysig han är!

 

Fick en så fin pyjamas av Hedda! Den kommer från Livly!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!