Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Denna dag har verkligen bara sprungit iväg! Oliver vaknade vid 07.30 så jag matade honom och på något sätt lyckades vi somna om och vaknade igen vid 11 haha, då fick jag bråttom! Jag skulle på ansiktsbehandling vid 14 och det tar så jäkla lång tid med O på morgonen med fix och jag vill helst inte lämna hemmet i kaos innan jag åker… så jobbigt att komma hem till det då! Men jag hann som tur är, droppade O på min killes jobb och åkte och blev ompysslad. Jag är i chock över vilken grym behandling jag gjorde och ska visa er före och efter nu i veckan! Älskar att testa nya saker! Sen åkte jag och hämtade O och åkte till Maxi och storhandlade, såå skönt att fylla på med massor av blöjor och mat. Vi har en hel låda i hans rum nu med massa blöjor och tvättlappar jag älskar att flera paket så det inte tar slut! Jag har även kommit fram till att jag gillar Libero touch tvättlappar mest , typiskt då de är dyrast…. Nu kom nyss min kille hem med mat från Babas…. omg deras burgare är SÅ GODA!

 

 

Älskar mina solisar, ett riktigt kap med för 169 kr på Zara – klick

 

 

 

 

 

Älskar mina mamma-jeans och en magtröja för att jag inte hade en aning hur vädret var haha!

 

 

Tisdag

Jag ska styla en bostad jag och David ska sälja i Finnboda, vi hade tre visningar i helgen och har budgivning på alla – äntligen börjar marknaden återhämta sig! Sen ska jag hem till Hedda i saltis, en gammal vän som jag inte sett på flera år! Så jäkla mysigt ska det bli!

 

Onsdag

Inga planer och så ska förbli, jag och O ska mysa hela dagen och om jag orkar en pw på Djurgården, tar båten över och myser med honom!

 

Torsdag

Min mamma kommer!!!!! Hurra vad mysigt det ska bli! Hem och äta någon god middag och bara mysa.

 

Fredag

Heldag med mamma på stan gissar jag 😉 njuta av lunch och shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!