Nyheter

 

Hej mina godingar,

 

Sitter hos min killes mamma och förbereder mig för att pilla räkor haha, vi köpte över ett kilo räkor, massa baguetter och såser – sååå himla gott! Älskar att sitta och pilla och doppa i olika såser, vi köpte en som är smaksatt med tryffel, kan ju inte bli fel! Vi var förbi och fick en tv har min fina sväris, en 75 tums haha, herregud den är så stor, min kille fick välja tv och självklart ville han ha en så stor 😉 Kommer bli magiskt att se på film i vardagsrummet faktiskt. Butiken låg bredvid Rusta och jag var ju på deras pressvisning innan sommaren och spanat på alla nyheter och jag har verkligen längtat efter denna kollektion. Flera saker fick följa med och jag tänkte tipsa er om dessa saker! Man kan ju inte annat än att älska priserna där!

 

 

 

Jag fick ett svart marmorbord och min svärmor tog ett i grönt marmor, så jäkla svårt val för båda var verkligen sjukt snygga!

 

 

 

Dessa pallar i sammet för 79 kr var otroligt snygga! Perfekt att ha i ett barnrum, i hallen eller som extrastol! Blev en rosa för mig! De fanns i grönt, rosa, svart och blå!

 

 

 

 

 

 

 

Porslinet är helt fantastiskt, dessa djupa skålar är perfekta att servera sallad eller andra maträtter i!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!