Friday

Hej fina ni,

 

hoppas ni haft en grym fredag! Jag älskar fredagar, när jag jobbade 100% så var fredagar en dag jag alltid unnade mig något som massage och jobbade hemifrån! Det är det bästa med mitt yrke, att jag kan jobba precis vart som helst, jag måste inte sitta på ett kontor eller ha en chef som ifrågasätter vart jag är. Jag är min egna chef och hade aldrig kunnat ha fasta tider, jag hade mått dåligt av det, att inte få jobba i min egna takt och påverka min lön.

 

Idag fick jag ett så jäkla härligt samtal kring en design jag ska göra. Vi börjar med att göra möbeln till mitt hem för att se hur den blir och jag är så taggad att få göra min egna design som även kommer att säljas!!! Mitt första steg in i möbelvärlden! Taggad som tusan är jag!

 

 

Idag kom denna grymma vindslägenhet ut på Karlbergsvägen 58!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!