Beroende

 

Hej bästa ni,

 

TACK för era fina kommentarer om min nya frisyr, känns så himla skönt med en helt ny frisyr inför hösten, jag är så himla pepp på att ha tjocka tröjor med slitna jeans och rocka mitt korta hår! Jag känner mig paradoxalt nog mer kvinnlig med kortare hår! Jag kom nyss hem efter att ha gått en promenad till vår BVC här i Nacka och allt var kanon med lillen, han väger nu 5,7 kg! Han är sex veckor haha, han äter verkligen som han ska. När vi ändå är inne på ämnet mat….. jag är konstant hungrig!!!! Det måste vara att amningen har blivit mer intensiv, att jag producerar mer mjölk som Oliver äter ? Jag har helt fastnat för pasta, detta är fjärde dagen jag äter det haha. Jag hittar på nya recept och kan verkligen sleva i mig det! Älskar att hungern är tillbaka.

 

Nu ska jag slänga bort telefonen ett tag och slökolla serier och äta choklad och pussa på min son!!!!! , livet alltså det är bra underbart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!