Till event

 

Hej babes,

 

Mysig morgon! Jag fick sova ut då F tog Oliver på morgonen vid 07 och jag låg och drog mig till 09! Lyx! Nu sitter jag på båten med min lilla älskling och ska till Elodie vid Mood gallerian för att få kika på nyheter och mysa! Sen ska vi vidare till Glossybox och Indiskan som bjudit in till Grand Hotel! En riktigt mysig dag helt enkelt!

 

Oliver har nyss fått mat och somnade så fort vi gick på båten, jag ska ge er tips om de bästa böckerna jag läser som gör honom till den goaste lilla killen med hjälp av rutiner, sömn och mat!

 

Hörs snart igen!

 

 

Puss

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fin din O är ? och din skjorta!!! Var är den ifrån? Kram

    Madelene 2018-08-28 19:31:43
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!