Min dag i bilder

 

Hej godingar,

 

Vilken härlig dag! Fylld av energi efter idag, eventet på Elodie var jättemysigt och detta var första gången jag träffade en massa mammor och man kunde utbyta lite tips och fick en massa råd, så skönt och när Oliver skrek så kändes det inte stressande för alla förstod… så himla skönt. Han ville inte ligga i vagn och var bara nöjd när han satt i mitt knä så jag kunde knappt äta av alla goda saker de bjöd på haha. Deras nya kollektion var superfin och det var flera saker som hamnade på önskelistan inför kallare årstid!

 

 

Galet goda kakor och te

 

 

Finaste åkpåsarna!

 

 

Allt går i ett tema, allt från nappar till filtar!

 

 

Efteråt promenerade jag till Grand hotel där indiskan och Glossybox bjudit in för att kika på deras kollektion, wow säger jag bara för alla färger som dominerar hösten. Jag vill ha allt! Stora stickade tröjor i underbara färger och för att inte tala om utomhusmöblerna!

 

 

Kolla färgerna, så snygga!

 

 

 

Mysigt att vara i en av sviterna på Grand!

 

 

Massa fina kuddar, de rosa är ett måste!

 

 

Jag hade lyxen att bli fixad i håret av stylist som var där från Dashl!

 

 

 

Lillen sov och jag knäppte upp för han blev så varm haha

 

 

Så fint stylad terrass!

 

 

Nu har jag precis lagat mat här hemma och kollar lite serier, så skönt att komma hem och bara ta det lugnt. Fixade lite i hans garderob medans han sov!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hvor er skjorten fra?

    Christine 2018-09-03 10:59:50
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!