Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Vilken mysig start på veckan, jag hade tid för att göra mina fransar hos bästa Maria som jag går via Dashl.se och blir alltid lika nöjd, känslan av att slippa sminka sig är så jäkla härlig. Många som frågat vilken sort jag gör och jag gör volym, storlek 13 och D-böj! Jag har gjort mina fransar i säkert tre år nu och använder ett frans-serum samtidigt som gör att jag inte behövt ta en paus mellan och de håller så extremt bra med rätt fransexpert och mitt serum!

 

 

Detta hade jag inte kunnat leva utan – klick och definitivt inte kunnat göra mina fransar i tre år utan paus och mina egna fransar är hur starka som helst under!

 

 

Med tatuerade ögonbryn och mina fransar så är jag klar på mindre än fem minuter i badrummet!

 

 

Efter min tid hos fransarna så hade jag 90 minuters massage, oh herregud vad skönt det var. Jag har ALDRIG behövt en massage så mycket som nu, efter förlossning och efter konstiga ställningar i sängen för att inte väcka O eller när jag ammat. Sjukaste knutorna och huvudvärk är något jag gått med i flera veckor. Nu ska jag försöka gå en gång i veckan tills min rygg känns okej igen. Nu är jag hemma igen hos mina killar och har hunnit med att sova en timme med när Oliver somnade haha perfekt. Han är inne i en riktigt harmonisk nivå just nu – snäll och glad hela tiden! Jag har tagit ner appen wonder weeks som förklarar vilka olika stadier han är i – så skönt att veta att han kommer va så här i ett par dagar sen kommer han vara ”jobbig” ett par dagar igen!

Jag gjorde en så galet god pasta när jag kom hem, ett nytt märke för mig är Paolos som jag köpt hem en massa olika sorter och hans såser, satan vad gott det blir! Det går inte att misslyckas!!!

 

 

Jag gjorde ett eget hopkok av det vi hade hemma, här kommer världens enklaste recpet:

 

Köp hem det här

1 paket med pasta – Perline tog jag denna gång ( magisk )

2 paket med sås Carbonara

Riven parmesansost

Färsk salsicca

Svartpeppar

 

Gör så här

Koka upp vatten med massor av salt

Lägg på såsen i en stekpanna

Skär av kanten på två korvar och dra ut köttet och gör kötbullar av det, hälften lägger du i såsen så de kokar ihop med en, va försiktig så ni inte har hög värme för då bränner ni såsen! Andra hälften steker jag.

Häll i pastan och efter 4 minuter ( ska koka 5 egentligen ) så häller jag ner den i såsen ( utan vattnet såklart haha )

TADAAAA

 

 

Så sjukt gott!!!

Nu när man äntligen är tillbaka i Stockholm så har även en riktigt härlig vecka börjat!

Tisdag

 

Jag ska på frukostevent med Eloide som är ett barnmärke som jag älskar, det bjuds på härlig frukost och afternoon tea – känsla. Oliver ska såklart med 🙂 Efter det ska jag till BVC i Nacka och kolla vikt och längd på lillen, så kul att se! Sen ska jag ta båten tillbaka in till stan för Glossybox har bjudit in till Grand hotel för lite mingel och mys!

 

Onsdag

Jag ska fixa mitt hår på underbara Hairtalk, det ska sättas om – så skön känsla efter! Kanske klippa av det lite? Så jäkla långt just nu haha. Oliver får hänga på och mysa med mig!

Torsdag

På morgonen är det frukost med Apprl som bjuder in som jag tänkte åka in på, det är redan 08 så jag får se hur natten varit, brukar vara såå trött då haha. Vid 15 är det dags för Åhléns julmingel, ja ni läste rätt 😉 dags att få kika på julnyheterna redan känns lite galet!

På kvällen har MEtro sin fest på Vau de ville och fashion week, då får Oliver stanna hemma 😉

 

Fredag

INGA planer, kanske ta en lunchdejt med någon kompis i stan eller bara va hemma!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart har du tatuerat dina bryn? ?

    Ida 2018-08-27 17:25:26
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!