Insomnia

 

Fasen med, nu blev det samma sak som förra gången – Oliver sover så jäkla bra i sin egna säng, han somnade vid 22 och vaknade 02 för att få mat och somnar om direkt… men jag då? Nej jag är pigg och kan omöjligen somna om. Tusen saker går genom mitt huvud när jag ska somna och magen kurrar efter mat helt plötsligt. Jag ligger och tänker på jobb, samarbeten jag vill göra och det känns som mina bästa idéer kommer på natten haha. Det är väldigt befriande att veta att jag inte har några måsten när jag ligger så här, jag kan sova mitt på dagen om det skulle behövas 🙂

 

Jag har gjort en kategori för er som gillar att läsa om just barn och hur jag upplever allt under kategorierna Amning och Barn!

 

I dag ska jag ta båten in till stan med O och bara gå runt, jag vill testa hur det går och våga mig ut på stan haha. Jag vill kika lite på höstnyheterna som kommit in och jag måste verkligen köpa byxor, mina extrakilon ( som jag älskar  – hej rumpa) har gjort att alla mina byxor sitter jäkligt obekvämt! Jag har alltid varit en storlek 34/36 men nu kommer jag gå på bekvämlighet och det blir 38!

 

 

Så här älskar jag att gå klädd, jeans, snygga stövlar och en t-shirt. Så jag tänkte gå förbi NK och köpa på mig ett par lite dyrare t-shirts som håller längre än de jag köper på tex H&M en tvätt och de har krympt och blivit riktigt konstiga i passformen, då lägger jag hellre ett par hundralappar på något som håller.

 

En stor stickad tröja och kanske ett par nya skor – jag ska inom zara med men kollade deras nyheter online och är inte jätteimponerad….

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg sen du blev mamma!! Det är den första jag går in på när min egen bebis somnat och man har lite egentid framför datorn haha. Du skriver så sympatiskt och ärligt och bjuder så mycket på dina känslor. Man upplever verkligen kärleken du har till Oliver, men också alla andra känslor som följer med som man inte var riktigt beredd på (eller jag var inte det iaf, visste INTE att amningen skulle tära så mycket på en).
  Har slutat följa en del andra influensers som nyligen blivit med barn då jag tycker att de känns tillgjorda och hetsiga typ. Som att de försöker bevisa cirka en sekund efter förlossningen att livet är preciiiiiiiiis som förut fast med en bebis…
  BTW Oliver är en av de sötaste bebisarna jag sett <3 min egen är såklart etta haha men Oliver är outstanding gullig även för att vara en bebis <3

  Sara 2018-08-23 12:47:09
  Svara
 • Krymper dom så fort? Upplever inte att mina gör det 🙂 tvättar du i 40? Om du torktumlar kanske det är därför? 🙂

  Thilda 2018-08-23 10:56:06
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!