Söndags

Samarbete med Weiado

Hej fina ni,

 

Jag är inte riktigt van vid att inte behöva jobba på söndagar, i åtta års tid så har detta varit en av de största jobbdagarna för mig och det känns nästan taskigt att vinka hej då till min kille som var tvungen att åka iväg medans jag och Oliver gick och la oss igen haha. Vi har spenderat helgen ute hos hans mamma och ätit gott och bara tagit det lugnt.

 

I fredags så hade min kille O så jag fick en dejtkväll med min fina Jessica, vi möttes på Haymarket för en drink och sen åkte vi till det för mig nyfunna  Weiado för att beställa in precis allt vi var sugna på och wow vilka smaker, det var grym mat och hela känslan av att sitta på en restaurang och drick och äta gott utan att känna sig stressad över att O ska vakna var så himla befriande och jag njöt trots att jag saknade honom.

 

 

Galet goda drinkar ( med eller utan alkohol ) så smakar de HELT fantastiskt.

 

 

Vi tog in vårrullar och edamame till förrätt, jag ångrar att vi inte tog fler vårrullar, så jäkla goda alltså! Perfekt krispiga!

 

 

Sushi och sashimi var gudomligt, var längesen jag åt sushi så jag njöt verkligen

 

 

Suddig bild som den gulliga servitören tog på oss haha

 

 

Fläsksidan blev min favorit, åååååh vill ha den nu! Kycklingen var också en rätt vi inte fick missa – den var perfekt friterad! Vi skämdes att vi knappt hade smakat på BimBim med ägg så den fick följa med i en take away som jag sen åt på natten när jag ammade och SATAN vad god den var!

 

 

Min kille kom in och hämtade mig  så åkte vi till hans mamma och jag gosade med O resten av kvällen – så jäkla perfekt fredag! Lördagen tog vi det väldigt lugnt, vi var ute på promenad i Väsby, lagade mat och spelade kort.

 

 

Så söt i sin outfit, han känns så mycket större när vi tar på honom kläder!

 

 

Vi grillade torskryg som vi hade massa goda kryddor på och nypotatis med smält smör över, sååå gott!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!