En heldag i sovrummet

 

Hej godingar,

 

Jag har rört mig i en radie på tio meter från sängen idag haha, herregud alltså… jäkla tur att vi har världens skönaste säng. Jag har en massa planer resten av veckan så det har faktiskt varit rätt skönt att ha varit hemma hela dagen. Oliver har varit såå pigg och krävt all min uppmärksamhet, han har varit gnällig som tusan vilket han aldrig är. Nu har han sovit i två timmar och är förhoppningsvis på bättre humör när han vaknar haha.

 

Jag har förberett mig med snabbkaffe och oboy – lovar det är sjukt gott!

 

I morgon ska jag in och ta en fika med en gammal kollega och gå lite i butiker, O har växt ur sina kläder och jag har nästan inga i denna storlek han är i nu, så snabbt de växer! Sen på kvällen ska jag möta upp fina Vanessa för lite sushi och snack.

På torsdag ska jag till Formex och spana in alla nyheter, kommer ju klia i fingrarna att köpa en massa nytt!!!!

 

 

Trött tjej men fy vad han är underbar att titta på, jag får liksom inte nog idag!! Nu börjar han le när han ser mig och jag smälter lite!

 

 

 

Jag slutförde även beställningen på stolarna och kunde inte låta bli att ta en rosa till kontoret med, så himla fin ju!!!

 

Hur fin bild hos @luxeeverywhere

 

 

 

Min kille jobbar sent varje dag denna vecka så jag tvingar honom till hämtmat varje dag haha, igår åt vi indiskt, hur jäkla gott är inte tikka masala???

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!