Dags att rycka upp sig

 

Hej fina ni,

 

Fy för dessa två nätter, ena natten måste jag fått i mig något galet för jag vaknade av extremt illamående och kräktes sen var det över på morgonen men jag kan lugnt säga att jag var sliten efter en sån natt när jag redan ligger back i sömnen. Nu i natt så hade jag feber och skulle amma mellan svettningarna…. så idag är jag rätt sänkt faktiskt. Jag känner mig otillräcklig överallt och jag tycker det är kaos här hemma nu med med tvätt och smutsigt och jag känner knappt igen mig själv när jag kollar mig i spegeln, helt mörk under ögonen och simmig blick. Stod i duschen och grät för brösten gör så ont kan jag kanske ha mjölkstockning? Oavsett så är jag deppig idag och ska försöka äta lite nu och se till att O får i sig tillräckligt med mat. Jag måste gå till butiken och köpa ersättning och kom på att vagnen är i bilen så jag måste gå med honom i famnen, åååååååh fan med.

 

Dags att rycka upp mig och ta lite alvedon så det känns bättre, det är alltid värst på morgonen! Jag går igenom alla fantastiska inbjudningar till alla event som kommit igång efter sommaren och blir liiite gladare av det.

 

Hade två buketter som var vissna så jag plockade ur de blommor som fortfarande var fina och satte i små vaser på borden i lägenheten, så blir jag lite gladare av att ha det fint här hemma.

 

 

JAg ser fram emot att få de nya stolarna i grått och mässing

 

 

 

 

Liten kille som inte är riktigt nöjd i dag med tanken på att han knappt får i sig någon mat 🙁 Tur han gillar ersättning och tar flaska, vad tusan hade jag gjort annars?

 

 

Älskar hans outfit han hade på sig i helgen, gullet!

 

 

HAHA kolla hans ögon här, jag dör så jäkla go!!!!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Du har så fin inredningsstil ? Ska du sälja dina nuvarande stolar? Jag är isåfall intresserad! Om inte, vart är dem ifrån?
  / Alexandra

  Alexandra 2018-08-30 19:47:18
  Svara
 • Uppskattar verkligen dina ärliga inlägg här om mamma-livet!Du kämpar på bra och är vacker oavsett 🙂 Hoppas du mår bättre nu.krAm

  Anna 2018-08-21 09:17:16
  Svara
 • Låter som mjölkstockning. Amma, amma, amma (om du orkar) han kanske har fått fel suggrepp pga flaska/napp. Min dotter fick det.
  Sen nu när det är svalare utomhus och blåsigt. Håll brösten varma helatiden. Jag går runt med en tunn fleeceväst för att just skydda mot kylan (även om det kan kännas varmt ute så är det lätt att få mjölkstockning )
  Ta hand om dig och hopps du mår bättre snart

  Lena 2018-08-20 20:41:31
  Svara
 • Låter definitivt som mjölkstockning, de får man oftast feber av och sprängande bröst. Prova att försiktigt massera ner mot bröstvårtan där de gör ont samtidigt som du ammar/pumpar. De bästa är att amma på, även om de gör ont! Bebisens sug är de dom hjälper bäst. Kan rekomendera sidan ”Amningshjälpens slutna grupp” på Facebook, där kan man få massor av tips från andra mammor ?

  Sofie 2018-08-20 19:17:21
  Svara
 • Ja du har kanske fått mjölkstockning då! Det gör SÅ ont 🙁 Amma så mycket du kan (från olika håll så att alla ”kanaler” töms), och duscha varmt – rikta duschstrålen mot områdena som gör ont! Funkade för mig i alla fall. Hoppas det blir bättre snart.

  Elisabet 2018-08-20 18:30:35
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!