Poddavsnitt

 

Hej bästa,

 

Jag vaknade vid 10 efter att ha tvingat O till att sova lite längre haha jag var såå morgontrött och gjorde alla mina knep för att han skulle somna om 😉 Jag såg på min telefon att avsnittet med mig hade kommit ut, jag var nervös över att lyssna så det dröjde fram tills för en timme sedan att jag faktiskt tog mig modet att lyssna, vi tog upp ämnen som berör mig väldigt mycket. Saker som min skilsmässa och min flytt upp till Stockholm och mitt nya liv här, vi gick igenom min resa som mäklare i topp till att gå in i väggen och att lyckas komma tillbaka igen. Mina besök hos psykolog och vart mitt behov efter pengar kom ifrån.

 

Jag satt trots tunga ämnen med ett leende på läpparna under tiden jag lyssnade för jag hör hur lycklig jag låter och det liksom genomsyrar hela avsnittet, lyckan till att veta vem jag är. Jag är tillbaka. Den personen jag var för så många år sedan är äntligen tillbaka och jag är så glad över att Oliver får träffa henne, denna levnadsglada och busiga personen som jag är nu och inte den hårda känslokalla och penga-giriga människan jag var förut.

 

Tack till alla er som redan hunnit lyssna och tagit er tiden att skriva till mig, många av era meddelanden har gjort mig väldigt tårögd och jag hoppas min historia kan hjälpa många som är lite vilsna.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jätte fint avsnitt. Du låter lika härlig som du verkar vara. All kärlek till dig

    Hana 2018-08-17 00:03:43
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!