Hur gick det att jobba med bebis?

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft e grym dag, själv vaknade jag vid 03 för att amma O och han somnade om direkt till skillnad från vad jag gjorde.. jag var såå pigg. Så jag gick ut i vardagsrummet och kollade netflix till 06 gick in och ammade honom och somande i två timmar och vaknade dödstrött – typiskt när jag skulle jobba halva dagen!!! Jag har alltid så konstiga tankar och funderingar så sent på natten, jag kommer på 100 saker jag måste göra och blir lite stressad.

 

Nu ligger jag i sängen med en gosig liten kille och min pojkvän kom nyss hem och vi ska laga någon god pastarätt , älskar pasta!!

 

Så, åter till min första riktiga jobbdag med Oliver, det gick över förväntan då han sov precis hela tiden förutom lite vaken tid då jag matade honom med flaskan. Det tuffa idag var ju att få in barnvagnen överallt, herregud det var ju svinjobbigt att gå med barnvagnen överallt!…. jag höll på att svettas ihjäl och musklerna fick jobba rejält. Detta hade jag inte ens tänkt på. Jag börjar förstå att alla caféer och butiker verkligen inte är anpassade för barnvagn haha!

 

Båda lägenheterna var superfina och det ska bli riktigt kul att få jobba med säljarna och objekten!

 

 

Skönt att få klä upp sig lite till skillnad från amningslinne och shorts här hemma!

 

Byxor, jag har storlek M  – klick

Skor – klick

Kavaj från Zara

Linne från Mango

 

 

 

Kavajen har jag i svart med, en stor favorit!

 

 

Älskar att få fixa till mig jag blir genast så mycket piggare!

 

 

Oliver var fin i sina söta kläder från Livly och filt från samma märke!

 

 

Fixade terrassen lite med på en av vindslägenheterna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Bisse! Jag undrar vad du har för storlek på kavajen från Zara? Jag tänkte beställa hem samma fast i svart men är så osäker på storleken och deras storleksguide säger att jag ska ha storlek L när jag annars har S eller M… Förvirrad 🙁

  Natalie 2018-08-27 13:48:07 http://www.metromode.se
  Svara
 • Gaaaah – du måste skaffa en smidigare vagn för att underlätta!! Alla mina tre har gillat Babyjogger city mini (så lättkörd men ändå som en stabil tank att lasta grejer på) – det finns liggdel till som iofs är grym men bara vanliga vagnen nedfälld med extra support för huvud (finns massor av olika vagnkuddar att välja bland) har funkat såååååå bra från 2 månader till fem år)! Eller babyzen Yo-Yo med liggdel – ännu mindre & fantastisk när man reser men inte lika stabil & lättkörd. Fullsize barnvagn i stan bara funkar inte.

  Helena 2018-08-17 00:57:18
  Svara
 • Ett tips, köp en babyzen yoyo+ med liggdel. Sååå liten och perfekt att ha med sig. Den kommer du in ÖVERALLT med. Och skulle du mot all förmodan inte komma in så fäller du ihop den på 2 SEK och hänger på axeln som en väska och tar O i famnen. Den är dessutom godkänd att ha som handbagage på flyget, så det är en ultimat resevagn. Jag älskar min och använder den jätteofta. Den ligger alltid i bilen (eftersom en tar noll plats ihopfälld) och är redo att användas i gallerior och på stan.

  Jessica 2018-08-16 09:31:44
  Svara
 • Men alltså hot mama!!! WOW vad vacker du är! kämpa på på jobbet, förstår att det är kul att kunna gå tillbaka lite då & då. Mäkleri är inget man bara lägger på hyllan i 1 år precis… 🙂 u go girl!

  Jessika 2018-08-15 22:32:32
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!