Första dagen på jobb

 

Hej bästa ni,

 

Dagen är här då jag faktiskt ska lämna Oliver hos sin pappa ett par timmar för att få jobba lite, det känns så skönt att få komma iväg lite och få jobba med det jag älskar, mitt mäkleri. Jag och min vän och kollega David kör allt tillsammans och det är så himla kul, idag ska vi till en riktigt snygg vindslägenhet i Vasastan som ska läggas ut nu i augusti! Vi har ett tiotal bostäder som kommer ut nu och det kommer vara skönt att få jobba med ett par bostäder i månaden , all hjälp för att dryga ut mammapengen 😉

 

Jag kommer filma från lägenheten idag så ni får följa med på det via instastory!

 

Jag och David har dessutom vårt projekt i Marbella som ska sjösättas nu i höst också! Så spännande saker på gång! Vi sätter oss efter mötet i lägenheten och planerar allt! Så ni som ska sälja era bostäder kontakta mig och David !

 

 

Ska bli så skönt att få sminka sig och klä sig lite utan kräk och mjölk på 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!