Ledsamt

¢

Så himla ledsen över att behöva åka upp till Stockholm redan och lämna min familj, vi har haft underbara dagar men min kille börjar jobba och jag och O vill inte vara utan honom 🙂 så nu får vi njuta lite i Stockholm också. Jag sitter just nu i bilen och vi har tre timmar kvar. Jag pumpade en hel flaska i bilen – jäklar vad mycket snabbare det går nu än innan! Så skönt. Så lillen har en hel flaska som vi kan ge honom när vi stannar. Vi planerar med fem stopp på vägen och har redan gjort tre haha han gör nummer två sååå ofta! Annars ligger han bara och sover här bredvid och är så sjukt snäll!

 

En av sakerna vi fick av mina föräldrar är den här extremt bra hängaren i bilen! Så smart! Jag har satt alla saker jag och Oliver kan tänkas behöva under sex timmar i bilen, skönt att slippa leta efter alla saker i en väska och jag får lite mer plats här bak!

 

Ni hittar den här för 199kr – klick

 

 

 

Genialisk grej alltså!

 

 

 

Så himla go!

 

 

Innan vi åkte så hann vi inom min fina mormor för att säga hej och visa upp Oliver!

 

 

Haha så jäkla tjock och mysig!!!!!! Nu börjar storlek 50 bli för litet jäklar vad mycket som hänt på bara en vecka!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ville inte komma med pekpinnar, absolut inte men i all välmening så tänk på bältet på O. Såg ut att sitta lite löst. Men kanske inte spänt ordentligt om ni inte hade kört än. Bara en tanke. Han är för söt ❤

    Anna 2018-08-09 10:10:01
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!