Fredag

 

Hej fina ni,

 

Börja med ännu ett stort tack för tipset till vilken flaska vi ska ha till Oliver, han drack såå fort ur alla flaskor vi köpte, även de för kolik och som har mindre hål – det resulterade i att han fick ont i magen och svalde för mycket luft. Ni var flera underbara som skrev om Dr Browns flaskor och igår åkte jag och mamma in till en babybutik i Kristianstad och shoppade en massa saker som vi behövde nu i efterhand, bland annat flaskorna. Jag pumpade igår och han fick testa och WOW det tog lång tid och han fick suga ordentligt för att få i sig mjölken – INGA magknip efter!

 

Ni hittar flaskorna här – klick

 

Vi köpte även ett babygym, jag valde det med mest galna färger och prassel och han verkar redan gilla att ligga där, det var så smart med en liten kudde man fick till med!

 

 

Ni hittar gymmet här med 20 % rabatt nu med! Klick

 

 

Jag la min telefon bredvid och spelade klassisk musik som ska vara väldigt stimulerande för bebisar, så skönt att sitta utan telefon med och titta på honom hur han tittade och försökte ta på djuren som dinglade, jag och mamma blev lite tårögda när vi satt där 🙂 Herregud jag har en liten son, vi är liksom en liten familj!!!!

 

 

 

Efter gymmet haha så badade vi och detta köpte vi också igår kan verkligen rekommendera det då man gärna vill ha honom liggandes så man slipper hålla upp honom men en arm hela tiden då man gärna vill använda båda händerna för att tvätta honom!

 

Ni hittar en liknande här – klick

 

Det jag gillade med dessa är att de har sugproppar under så de inte flyttar på sig i badbaljan eller i badkaret!

 

 

 

Vi har inget badkar hemma utan en badbalja jag fick av mina tjejkompisar den är UNDERBAR! Ni hittar den här – klick

 

 

 

Jag är så glad att jag vågade mig på att faktiskt amma offentligt, jag hade en tunn poncho i cashmere så lillen inte blev för varm och det var ganska lite folk på caféet så jag tänkte, nä nu jäklar gör jag det bara och det gick SÅ BRA, jag blev så jäkla stolt över att jag vågade och det här med poncho kändes riktigt bra för mig!

 

 

Här var precis efter och han var klar och låg och mös under bara, så skönt att ha detta gjort ni anar inte. Nu ska jag bli mer och mer bekväm!

 

 

Vi var på Åhus finest ett nytt ställe som öppnat, jag kan varmt rekommendera det! Superhärligt ställe med supergod mat!

 

 

Mums!

 

 

Jag tog pizza med sparris, citron och parmesan! God kombo!

 

 

Himla go personal!!

 

 

Godingen låg och sov fram tills det att maten kom, vad är det med barn som sover som vaknar sekunden maten kommer?? Hahaha slår aldrig fel. Inte konstigt man rasar i vikt man hinner ju aldrig äta 😉

 

 

 

 

 

 

Härlig utomhusbar och lummig innergård!

 

Nu ligger jag i mamma och pappas säng med en sovandes Oliver och planerar middagen i kväll, jag ska laga gnocchi med tryffel till hela familjen – ska bli så mysigt!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har samma badbalja från stokke, du kan köpa ett inlägg som är för just den baljan?. Sedan är den andra med sugproppar super även om man inte har badkar. Orkar man inte fylla baljan varje gång kan man lägga ner den i duschen och duscha bebisen??

    Kris 2018-08-03 20:04:13
    Svara
  • Den kudden till gymmet är super att ha när bebis aka träna ligga på mage, lägg bebis så han ligger och ”hänger” över kudden, dels blir det lättare för dem dels ser de lite mer! Du är grym Jannike som utmanar dig och tar dig an prövningar, såsom med offentlig amning! Heja heja!!!

    Sofia 2018-08-03 14:58:26
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!