Update

 

Hej fina ni,

 

Jag smälter bort i värmen när en varm bebis behöver närhet och ammas! Så jag är inte en av de som njuter i solen eller på stranden haha, man känner sig så dålig som inte år ute och njuter men det går verkligen inte!!! Igår hade jag en liten dipp… när klockan slog 14 hade jag ammar konstant och jag kände mig som en ko, lillen behövde fylla på rejält och la en ny beställning som min mamma förklarade det. Det innebär att de kommer behöva mer mat framöver och suger för att jag ska producera mer mjölk – kroppen alltså så jäkla fantastisk. Än så länge är jag okej med att amma , jag vill det fortfarande och har köpt ersättning om jag skulle få panik och inte klara mer. Känns skönt att ha det hemma liksom och veta att det finns som back up!

Min outfit består av ammingslinnen och shorts hela dagarna haha!

 

 

Igår var vi ute och åt nere vid stranden så himla mysigt!

 

 

Mina fina syskonbarn som är stolta över Oliver

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, så var det verkligen i början! Men håll ut, det ändrar sig! Vet att jag tänkte att jag kommer att vara faslimmad med bebis i soffan för evigt, men helt plötsligt ändras det! Och det är såå bekvämt att kunna amma överallt och när som. Nu tar det typ 5 min max och sen är han klar och vill göra annat ☺️

  Asta 2018-08-02 23:17:56
  Svara
 • Skönt med en så förstående och klok mamma❤️ Man känner sig som en mjölk-ko i början men så fort bebis har fått in sin mjölrutin och ökat sitt behov av mjölken kommer det bli lättare för dig! Du ska vara stolt över dig själv som ammar! Kvinnokroppen är fantastisk!

  JesIca 2018-08-02 19:47:09
  Svara
 • Du är inte ensam om att sitta inne den här sommaren 🙂 Jag fick min bebis i juni och har mer eller mindre ammat bort hela sommaren. Har varit alldeles för varmt för att vara ute med lillen mitt på dagen. Han vägrar dessutom åka vagn och vill bara ligga på mig, eller bli buren, vilket har varit en utmaning i värmen. Heja dig och alla andra supermammor!

  Jenny 2018-08-02 17:41:04
  Svara
 • Hoppas lille O vill ta ersättning när och om det väl blir dags. Min lille vägrade ersättning och senare även välling. Så va en mjölkko i 13 månader ?

  Anna 2018-08-02 16:41:14
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!