Hur orkar jag ?

Hej babes,

 

Fick en kommentar ( INTE elak utan mer frågande precis som hon skriver) som jag tänkte att jag skulle besvara för jag förstår att det ser ut som om jag lägger flera timmar i badrummet och det hade inte varit något fel med det heller men mitt knep är ganska enkelt om det är fler som undrat 😉

 

Hej!
Grattis till din lille kille! Underbara bilder!
Jag brukar aldrig kommentera bloggare men jag bara måste fråga, och det är inget negativt, bara förundran, hur orkar du fixa dig varje dag? Det är ju så galet varmt och med en nyfödd? Självklart ska vi inte glömma bort oss själva för att vi får smått men jag menar, det är sommar, stranden och mys och lite naturlighet och du har så många lager smink och varje hårstrå ligger perfekt ? Sminkar du dig alltid bara för att gå utanför dörren? Du ör ju en förebild för många och framförallt nu på sommaren kanske det kunde varanen idé att förespråka att det är helt ok att bara sätta håret i en tofs och vara helt utan smink, solkräm och solbrillor ?

 

SVAR:

Jag hade aldrig orkat lägga ett lager med smink varje dag och mascara samt fylla ögonbryn och lägga håret perfekt. Jag älskar när saker går snabbt och jag tar gärna genvägar 😉

Jag har tatuerat mina ögonbryn – 6D – bryn så de ser ut som mina egna! Jag fyller i om jag ska på något speciellt men annars ser de ut som på alla mina bilder utan att jag behöver göra något – SÅ skönt.

Jag har fransar så jag har aldrig mascara – jag vaknar upp så där haha. Dessa fyller jag på var tredje vecka! MAGISKT!

Med dessa ovannämnda plus lite färg av solen så är jag jäkligt klar 🙂 På kvällen tar jag på min foundation i hela ansiktet och lite rouge på kinderna och jag är redo för en middag.

Jag är just nu i Åhus hos mina föräldrar och de bor i en villa så det är inte så galet varmt för mig 🙂 De har dessutom världens bästa källare där det är så svalt och skönt, annars så är torrschampoo min bästa vän som gör att jag tvättar håret max två gånger i veckan och hairtalk gör så att stylingen håller sig jättelänge.

Jag får inte vara på stranden med min nyfödda annars går jag dit osminkad med en tofs på huvudet 😉

 

Det är verkligen SÅ okej att bara ha en tofs på huvudet tjejer, men det är också okej att vilja va snygg och fixad 😉 jag förespråkar bägge! Hoppas du fick svar på din fråga och tack för fina gratulationer! KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej o grattis till fina sonen o tack för en fin blogg .Den ger mig så mkt inspo och glädje att läsa att nån har det bra o är glad.
  Fina bilder på hemmet och tips är kolla de blanka krukorna från asa selection .länk till blombutik blomstertid 2 olika jag har bägge så fina och lätta hålla rena då de är blanka-
  .https://www.google.se/search?hl=sv&tbm=isch&q=krukor+asa+selection&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjn3rC1tc7cAhUvyqYKHYr1DogQBQgsKAA&biw=1235&bih=744&dpr=1#imgdii=VsVcaZV-3mVAtM:&imgrc=30kHccLVdiRtyM:&spf=1533214595351
  http://www.blomstertid.com/butik/asa-selection/taste-vas/
  En fråga ditt fina blå linne under din gröna jacka var har du köpt det märke ? Så fint på dig och jag föll för det med.

  Med vänlig hälsning
  Rosie

  Rosie 2018-08-02 14:58:39
  Svara
 • Vart förgar du håret? 🙂

  Josefina 2018-08-02 13:55:37
  Svara
 • Blir det inte finare ju mindre smink man har? Eller som den som just rakat huvudet sa. -Knappast hårresande!

  Conny 2018-08-02 06:00:53 http://www.elstuff.se/panasonic_ergc71
  Svara
 • Hej kan inte hitta dig på instagram och det verkar som om du har blockat mig? Undrar mest varför? Hade varit kul o kunna följa dig. Mvh Emilie

  Emilie 2018-08-01 22:00:04
  Svara
 • Hej. Vad använder du för märke på torrschampo och hairtalk?
  J

  Josefine 2018-08-01 13:35:15
  Svara
 • Såå bra svarat! Man gör som man vill. Och visst blir man lite lyckligare av att känna sig fin. Jag gjorde 3D ögonbryn bästa jag gjort då jag bara hade på halva??Att fixa fransarna är ju toppen att alltid vakna upp & se pigg & fräsch ut. Toppen! Som sagt du är. Jättefin❤️?

  Ann 2018-07-31 22:41:44
  Svara
 • Älskar att du alltid är så snygg! ??? livet är så mkt enklare om man känner sig snygg! (Ytlig i know, men vad är det för fel med det ?)
  Har du tips på bra torrschampo?
  Kram! ?

  Malin Danielsson 2018-07-31 21:27:04
  Svara
 • Hej! Är så nyfiken på 6D ögonbrynen. Skulle du inte kunna berätta lite mer. Vet ju att det finns 3D bryn men har aldrig hört talas om 6D.

  -Gör det ont?
  -vart har du gjort det?

  Tack för en helt fantastisk blogg! Är inne och läser varje dag ?

  Hanna 2018-07-31 17:35:20
  Svara
 • Vem är det som inte vill vara fin varje dag ???????‍♀️??‍♀️

  Sem 2018-07-31 16:50:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!