Livet

 

Hej fina ni,

 

jag vet inte om det är för att jag är så lugn och harmonisk som Oliver är så jäkla snäll, i natt sov han från 23-08 igen…. kanske beror det på att vi sover i en källare som är sval och skön med? Oavsett så vaknar jag utvilad och så tacksam över att han är så snäll och att jag är hemma och myser med familjen!

 

Igår hade vi middag här hemma och det var beställt stekt fläsk med löksås haha alla åt som galningar och vi satt utomhus hela kvällen och spelade en massa spel utomhus, kvällar som denna får mig så varm i hjärtat att se hela familjen samlad med en hel ny generation av syskonbarn!

 

 

Jag och fina Ella som redan är 11 år! Guuud vart tar tiden vägen???

 

 

Vi fixade varandras hår och pratade om livet!

 

 

Oliver hade lite ont i magen så min syster gjorde bästa övning med massage så han blev lugn! Såå skönt med så många som kan och har erfarenhet !

 

 

Idag är jag och F hemma i huset och solar lite i trädgården, så jäkla tråkigt att inte kunna vara på stranden med de andra, tänkte på att ha O i ett UV-tält men jag tror det blir för varmt! Vi får helt enkelt vara kvar och sola lite här 🙁

 

ikväll ska vi ner till byn och träffa min fina Mathilda som är här med – MYS!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!

  Vill bara säga grattis och att du är grym❤
  Strunta i alla negativa kommentarer!!!

  Stor kram!

  Sofie 2018-07-30 22:57:49
  Svara
 • Hej!
  Grattis till din lille kille! Underbara bilder!
  Jag brukar aldrig kommentera bloggare men jag bara måste fråga, och det är inget negativt, bara förundran, hur orkar du fixa dig varje dag? Det är ju så galet varmt och med en nyfödd? Självklart ska vi inte glömma bort oss själva för att vi får smått men jag menar, det är sommar, stranden och mys och lite naturlighet och du har så många lager smink och varje hårstrå ligger perfekt 🙂 Sminkar du dig alltid bara för att gå utanför dörren? Du ör ju en förebild för många och framförallt nu på sommaren kanske det kunde varanen idé att förespråka att det är helt ok att bara sätta håret i en tofs och vara helt utan smink, solkräm och solbrillor 🙂

  Cecilia 2018-07-30 21:48:33
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Tack för gratulationerna 🙂 Haha jag fixar mig inte varje dag, det är det som är det magiska med att vara solbrun, ha fransar och tatuerade ögonbryn! Det enda jag kletar på i ansiktet är en foundation på kvällen och jag ser riktigt piffad ut! Du får inte heller glömma att min kille tar honom när jag ska duscha och platta håret behöver jag bara göra en gång då jag har hairtalk ( det håller sååå bra ) sen är torrschampoo min bästa vän 😉

   Jag förespråkar absolut att de ”vanlig” ut men jag ser alltid sminkad ut för fransar och bryn så det blir inte mer osminkat än så här 😉

   KRAM

   jannikeebbing 2018-07-31 11:25:47
   Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Det är väl det dom är meningen när man fixat fillers, bryn och fransar – att man inte behöver lägga tid på att fixa sig pga att man redan ser fixad ut. You go Jannike! Älskar din blogg och alla gör som man vill!

   Julia 2018-07-31 08:08:34
   Svara
   • Svar på Julias kommentar.

    Haha EXAKT, jag slipper stå i badrummet i flera timmar, fundation och jag är KLAR! Bäst är du, kram på dig med

    jannikeebbing 2018-07-31 11:27:06
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!