Ny baddräkt

 

Hej fina ni,

 

Jag fick inte plats i någon av mina gamla badkläder så jag satt i bilen på väg ner till Åhus och beställde en ny baddräkt som levererades igår, älskar snabba leveranser 🙂 jag känner mig mest bekväm i baddräkt nu efter lillens ankomst och jag blev Såå glad att den passade, ni hittar den här – klick

 

riktigt kap för 279 kr!

 

 

Jag har storlek M i min och den känns riktigt bra! Skönt att kunna reglera baktill!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Omg!!! Så snygg!

  Emma 2018-07-30 20:25:53
  Svara
 • Så snygg! Både du och baddräkten❤️?
  Kan inte du tipsa om någon bra amningsbh (om du använder sådana)?
  Väntar själv mitt första barn när som helst nu i dagarna.. TACK för att du delar med dig av din resa genom graviditet och som nybliven mamma!

  Emelie 2018-07-30 12:44:32
  Svara
 • Ehm.. har du inte alldeles nyss fött en liten bäbis liksom?! Och så står du bara där med den perfekta kroppen och är drömmigt snygg och cool. Helt galet hur du återhämtat dig, så otroligt fin är du. Har du nåt bra tips eller är det bara goda gener?

  E 2018-07-30 00:30:14
  Svara
 • Hej Jannike!
  Så otroligt söt pojke ni har fått. Har själv en tremånaders här hemma, tiden går såå fort så mitt tips är ganska klyschigt men njuuut! 🙂

  Har en fråga till dig eftersom du är mäklare, jag och min sambo är intresserad att köpa ett hus som inte kommit ut på marknaden än utan som ”kommande”… Vilken taktik är bäst i en budgivning? T.ex. den som ”kollar på” i några dagar när budgivningen startat och PANG lägger ett högt bud eller är det bäst att vara med från start? Tänker mest om du ser något mönster i vad som är mest effektivt för att vinna affären. 🙂 Stor kram!! Älskar ditt hem & inspireras av varje bild du lägger ut på insta!

  Amanda 2018-07-29 19:39:58
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Vi köpte vårt hus som låg som ”kommande”. Vi kontaktade mäklaren långt innan visning och bad om att få se huset direkt. Så vi fick en privat visning, la bud och säljaren accepterade det. Vi slapp vara med i en budgivning och tur var det eftersom grannen någon månad senare sålde sitt hus och det gick upp 1,5 miljoner vid budgivningen…..

   J 2018-07-30 20:22:31
   Svara
   • Svar på Js kommentar.

    Tack för att du svarade, grattis till er husaffär!
    Vi har kontaktar mäklaren och sagt att vi gärna skulle vilja köpa det för vad säljaren är ok med att släppa det för men tydligen var säljaren inte redo för att sälja än…? Eller, hon kunde inte sälja än enligt mäklaren. Ändå ligger de ute som kommande… Vågar man lägga bud innan man sett huset? Tycker många objekt försvinner innan visningar… Så många frågor, men detta är verkligen det perfekta huset för oss! Går och dagdrömmer om det hela tiden men är rädd att vi inte skulle vinna en budgivning…

    Amanda 2018-07-31 20:55:56
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

     Tack! 🙂 Vi är nöjda att vi köpte det! Trots att vi tvekade då säljaren ville ha 300 000 mer än begärt för att de inte skulle vänta tills budgivning. Det känns som att er säljare vill se vad det blir i en budgivning… kanske därför de inte är redo att släppa det för de tror de kan få en budgivning på det. Jag hade inte köpt nåt osett. Hus är en stor investerning och värt att kolla igenom noga för dolda fel och liknande innan man köper det. Hoppas ni kan få till en visning och få ert drömhus! Lycka till! 🙂

     J 2018-08-01 16:50:23
     Svara
 • Otroligt fin på dig! Tycker din blogg är så himla härlig, DU är härlig ? Hoppas ni får mysiga dagar med familjen.

  Anna 2018-07-29 17:09:02
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!