Semester

Dagarna flyter samman här hemma, underbara dagar med 30 grader och sol! Nu kan jag äntligen njuta av att sola! Så skönt med trädgård och kunna ha oliver i skuggan så han inte svettas bort inne i värmen med! Vi har tagit ut en fläkt utomhus med haha! Vi blir bortskämda med frukost varje morgon och massa god dricka och mat!

 

Finns nästan inget bättre än en massa plock till frukost och nybakat  bröd från butiken!

 

 

Färka bär med kvarg och honung är ett måste varje morgon

 

Mammas porslin är så fint! Hon har fyndat det på loppis här i Skåne! Jag vill iväg när vi är här och fynda lite jag med!

 

 

Goset njuter i skuggan

 

 

Igår kväll var vi nere i byn och gick till det nyöppnade stället Baron som verkligen vad topp, härlig stämning, bra musik och ännu bättre tacos! Ett måste om ni är i Åhus!!

 

 

Oliver sov i vagnen till 22 tills han vaknade och jag gav honom bröstmjölk ur flaska ( jag är ännu inte bekväm med att amma offentligt jag får lite panik av att ens tänka på det ) som han drack med glädje sen åkte vi hem och satt ute på terrassen i ett par timmar och bara pratade. Oliver hade nog lite ont i magen av flaskan för han får i sig maten så fort så han var vaken till 00 och somnade på mitt bröst utomhus, så jääääkl mysigt! Sen la vi honom i hans nest i vår säng och jag vaknade 08 av att mina bröst höll på att sprängas haha HAN SOV I 7 timmar!!!! Jag är fortfarande chockad ! Jag väckte honom och matade honom sen vaknade bi igen kl 11 haha herregud så snäll han är!

 

 

Nu ligger vi och solar igen och har nyss haft besök av våra vänner, älskar att alla kommer ”hem” på sommaren!

 

Hörs snart igen ! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vi hade Medela calma! Flaskan är speciellt framtagen för nyfödda så att de inte ska svälja så mycket luft 🙂 Prova! Såhär ser den ut: https://www.jollyroom.se/babyprodukter/ata-dricka/nappflaskor-tillbehor/nappflaskor/medela-calma-inkl-flaska-150-ml?gclid=EAIaIQobChMI_v-40arF3AIVRUTTCh2lygr3EAAYASAAEgIuSfD_BwE

    Anna 2018-07-30 00:16:48
    Svara
  • Ett tips är dr Brown flaskor! Där får dom inte i sig mjölken så fort och dom är utvecklade för just det!

    Anna 2018-07-28 20:23:05
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!