Tavelvägg – så här gör du

Samarbete med Desenio

 

Hej fina ni ,

 

Nu jäklar ska ni få se det färdiga resultatet på vår tavelvägg från Desenio  – jag är fullkomligt förälskad och tycker att det blev en så otrolig skillnad och så mycket mer ombonat på något sätt! Jag har aldrig haft en tavelvägg tidigare vilket  är lite konstigt med tanken på hur många hem jag bott i och hur jag älskar att vara kreativ och skapa nya saker. Så ni kan ju förstå min glädje när jag fick detta samarbete och jag äntligen kunde få göra en egendesignad tavelvägg.

 

Jag och min kille satt hemma med datorn och började välja ut de print som ansåg var snyggast och som skulle kunna passa ihop, på hemsidan har de en galet bra där du kan se hur det ser ut med de print du väljer, sååå smart – klick och kan sätta ihop tavelväggen på datorn. Då kan INGEN misslyckas! Det är bara svårt att välja prints då det finns så otroligt många snygga haha.

 

Nu kan jag ge er en exklusiv förtur på Desenios Big Summer Sale! Med min VIP-kod – BISSE35 så får du både förtur OCH ett bättre erbjudande på 35 % på ALLA posters ! Koden gäller 24-26 juli !

 

Klicka här för att komma till deras hemsida – klick

 

 

Efter en dag kom både ramar och posters levererat till dörren och vi la ut allt på golvet för att få en bra överblick över hur det skulle sitta på väggen med avstånd och så att printen passar ihop även i verkligheten.

 

 

Det som var så bra var att vi hade måtten på vårt sidobord som är 180 cm så vi kunde bygga utifrån de måtten och börja i mitten.

 

 

Till en början hade vi en liggande som ni ser till höger men vi ändrade oss och gjorde den stående istället, vi hade medvetet beställt ett par extra posters för att kunna ha valmöjligheter om det inte skulle passa!

 

 

Jag ställde mig på en stol för att få en känsla och tyckte detta kändes super

 

 

 

Vi började med att sätta de tavlor som skulle utgöra grunden och ha ett mått på hur långt ner mot sidobordet de skulle hänga

 

 

Vi använde oss av ett vattenpass för att få tavlorna raka samt en skruvdragare istället för hammare och spik av den enkla anledningen att vi inte hade några spik hemma haha, så det går minst lika bra beroende på vilket material som er vägg har.

 

 

 

Sedan satte vi den stora tavlan som utgör mitten av själva tavelväggen för att sen avgöra hur de andra tavlorna skulle sitta gentemot den!

 

 

Sen var det bara att stå och säger höger eller vänster till min älskling som har det bästa tålamodet i världen haha

 

 

 

 

Den här bilden visar verkligen hur det såg ut före och efter! Så jäkla bra

 

 

Så kul att se resultat direkt och så enkelt att kunna byta ut dessa bilder om vi skulle tröttna utan att bli ruinerade

 

 

 

Här ser ni en vinkel från vardagsrummet med

 

 

 

 

 

Med min rabattkod BISSE35 så kommer jag kunna erbjuda er hela 35 % rabatt på posters – HURRA! Så våga göra en cool tavelvägg som jag gjorde, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna så sjukt kul och faktiskt enkelt att göra. Vi var klara på 30 minuter från det att vi lagt ut de på golvet!

 

Arm med ananas / Nagellack i rosa / Ben i pool 

 

 

Palmer / New York / Smoking girl

 

 

Piano med ballonger

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snyggt med tavelväggen och snyggt sidobord! Varifrån kommer sidobordet?
  Ha en fin dag!

  Lina 2018-07-25 08:23:23
  Svara
 • WOW vilken superrabatt 35% jag som ändå skulle beställa nu ?? Taaaack ❤️ Finaste hemmet ever så fint allting ni ( du) är såå duktiga med det där med heminredning , Önskar er en härlig kväll ☀️?

  Marita 2018-07-24 17:43:36
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!