Vågar oss längre

 

Hej fina ni,

 

Det känns som världens största grej när man vågar sig längre bort än 20 minuter från hemmet, jag blir liksom nervös och kallsvettig, jag som trodde jag skulle vara hur lugn som helst har blivit så ”hönsig” men jag tror på att våga och blir det fel så är det bara att vända hem igen eller stanna och byta blöja eller lugna.

 

På schemat igår var att visa upp lilla Oliver för F släkt och de bor i ca 20 min med bil från oss, det var kul att få ta på sig ordentliga kläder och fixa till sig lite, jag har ju köpt en hel del kläder för att kunna ha nu efter förlossningen och det första plagget jag ville ha är detta set från Mango – som förövrigt fått in SÅ mycket snygga saker.

 

Byxor – klick

Topp – klick

 

Bad min kille knäppa av lite bilder hemma hos hans gudmor, helt magiskt hus! blir så sugen på hus under sommaren, i framtiden kanske det kan ske när man lyckats spara ihop en smärre förmögenhet haha.

 

 

 

 

 

Byxorna var riktigt härligt material och samma med linnet, det andades trots den galna värmen. Kroppen är fantastisk och jag känner mig redan starkare i bäcken och mage för varje dags om går. Så tacksam över att jag inte behövde göra akut kejsarsnitt.

 

Jag hade tusen frågor till gudmor och M, de jobbar/jobbat som piloter och jag är så nyfiken på allt – så himla härliga människor, sen kom även farmor och njöt av grillat innan himlen öppnade sig!

 

 

Jag tror O hade varit lite väl vaken och han var helt otröstlig ett tag, han är van vid att ligga hemma i ett mörkt rum och få sova en massa genom att bli ammad liggandes i sängen. Jag är inte van vid att skriker mer än 2 min så jag blev sååå stressad när jag inte kunde lugna honom, jag smet ut på en promenad för att lugna både mig och bebis i vagn och det funkade – puh. Jag lär mig nya saker om h0nom och mig själv hela tiden. Jag la mig sen i en av sängarna, ammade och han sov i fyra timmar. O behöver verkligen ett lugnt rum och få ligga ner för att kunna komma till ro – nu vet jag det!Vi var hemma efter 23 och jag somnade dreglandes på min killes bröst haha.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du är så rolig… Snart kommer du inse hur smidigt det är med amningen ( man kan dölja sig lite med en tunn filt. Gå undan om man vill. ALLA bebisar som behöver mat måste få det precis var som helst och det
  måste alla även tröga människor fatta?Bry dig inte om ifall lilla O skriker lite ibland skit i om någon stirrar, han skriker av några enkla anledningar hungrig trött bajsnödig eller vill vara NÄRA❤️Så jäkla enkelt???❤️❤️All kärlek till dig bästa mamman det är ni mot världen nu tro mig?Amning är det mest fantastiska som finns när det fungerar & du har ju tänkt på precis allt??( gula asken)

  Ann 2018-07-23 12:16:00
  Svara
 • Tog du XS-S eller M-L i storlek på byxor o topp? Jättefint ?

  Matilda 2018-07-22 15:45:35
  Svara
 • Åhhhhhh vad snyggt set?? vad tog du för storlek???

  Sofia 2018-07-22 14:08:59
  Svara
 • Man vänjer sig och du gör helt rätt som provar dig lite fram och låter dig själv tänka att det är helt ok att vända hem igen om det blir kaos (vilket typ aldrig händer). Jag var precis likadan och det tog lång tid innan jag kände mig helt bekväm med bebisen och barnvagnen ute i allmänheten. Men plötsligt en dag så tänkte jag bara inte så mkt längre, fast det tog många månader innan det kändes som no big deal liksom ?
  Btw! Hus är underbart.. ett par månader om året.. Jag saknar lgh ??
  Stor kram ❤

  E 2018-07-22 13:42:00
  Svara
 • Hei fra Oslo 🙂 må si at jeg liker din blogg så mye. Du skriver variert og personlig! Så gøy å følge deg! Og ikke minst gratulerer med søte Oliver ❤

  Stine 2018-07-22 13:20:51
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!