Ny tavla

 

Hej sötnosar,

 

Dagarna flyter ihop när du bara går hemma och inte har några måsten och det slog mig nyss att det är fredag, mys! Jag hade helt glömt bort att ett bud skulle komma med vår nya tavla så jag blev såå glad när de dök upp, har längtat efter denna tavla så länge!

 

I dag ska vi våga oss på att gå ner till Restaurang J och ta ett glas i solnedgången och fira att Oliver är över en vecka gammal  – MYS! Jag vill gärna vänja honom vid vagnen också så jag blir mer bekväm med att gå ut, jag är liksom lite rädd att han bara ska skrika – så nojjig herregud.

 

Ni hittar tavlan här – klick

 

 

 

 

 

 

Spegeln ska flyttas upp lite ( förlåt älskling ) och jag tror att tavlan kan bli snygg bredvid! Vi får se, jag väntar in min kille som är iväg på lite jobb 🙂

 

 

 

Jag kom på igår att jag knappt har några bilder på mig och lille O jag tar ju mängde med bilder, min kille har typ 500 bilder på sin telefon haha vi är så olika där 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Min lille älskling skrek som en besatt när han låg i sin vagn och jag grät och var helt otröstlig tills en vänlig själv gav mig tipset att stoppa ner babynestet i vagnen! Han var så liten i vagnen och kände sig nog som den ensammaste bebis i världen tills jag la honom i nestet. Det blev sådär lagom trångt och gosigt. Så det är mitt tips, får inte nestet plats, rulla filt/handdukar så et blir lite ”trångt” de är ju vara vid det från magen. Han är fantastiskt söt er lille guldklimp. Stor kram!

    Sofia 2018-07-20 17:50:28
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!