Dag 4

 

Hej fina ni,

 

Dag fyra på mammaledigheten och jag NJUTER av varje jäkla sekund med Oliver och F. Han är så snäll, Oliver alltså haha, F med såklart. Just nu är det bebismys och den består av att ligga och stirra på sitt barn medans jag ammar och sen sover den lilla sötnosen mellan 2-4 timmar så då kollar jag och F film eller sitter och pratar eller lagar mat. Otroligt harmonisk liten kille som kommit, han skriker när han är hungrig eller gjort nummer två haha.

 

Detta var andra natten hemma och det är så skönt att se hur lugn han verkar och natten bestod av två amningar, alltså ens bröst växer till det dubbla det är helt sinnessjukt. Och jag sov mer eller mindre när jag ammade honom , han åt vid 01 och sen igen vid 05 sen vaknade vi vid 10.30 haha. Sååå utvilade!

 

Idag var vi hos Barnmorskan för att kolla vikten och han har bara tappat 80 gram så han får verkligen i sig massor av mat – hurra! Man vet ju inte för man ser inte hur mycket de får i sig så jag har varit lite nojjig kring det!

 

När de skulle ta blodprov fick jag lämna över till F men lillkillen sov under nåltagningen och märkte inte ens det, puh vad mesig jag har blivit, känner inte igen mig själv!

 

Precis när vi var klara hemma för att åka till barnmorskan och det är 30 grader inne och vi står med bilbarnstol och går ner till garaget med en superarg Oliver för han trivdes verkligen inte i stolen, han gallskrek vilket jag inte är van vid och jag fick panik av att tänka att han ska sitta så i 20 min, vi hade glömt våra papper i lägenheten så vi stannade precis utanför och då lägger han världens nummer två hahahaha. Så det var bara att packa ut honom igen, in i lägenheten för att byta blöja och kissa ner oss OCH sin outfit under tiden, jag skratta så jag grät. Detta är vårt nya liv – bajsblöjor och att aldrig mer kunna hålla tiden! Han var såklart hellugn i bilen efter det – skönt

 

Sen åkte vi till Maxi och gick och handlade massa godsaker – var tvungen att föreviga det på bild haha!

 

 

 

Hade duschat och sminkat mig för första gången sen förlossningen, så himla skönt!

 

 

Goset

 

 

Kom hem till två blombud, ett från våra fina vänner alex och joel samt från Frans jobb, gulligt!

 

 

 

Jag har inte någon hunger, tror det beror på värmen men min kille kom nyss med dessa tallrikar – AAAAH han är så jäkla go och snäll, detta slinker enkelt ner!

 

 

 

 

Fick tjatat för att få lägga ut denna, men mitt hjärta smälter, de är såååå fina!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åhhh en så fin bild vilka killar ?

  Linda 2018-07-17 13:42:02
  Svara
 • Stort Grattis till eran fina son❤️ Bilden är ju fantastiskt fin..???

  Anita Stenlund 2018-07-17 10:16:16
  Svara
 • Han är sååååå söt!!!! Vilken liten pussmun!!
  Längtar efter att höra hela din förlossningshistoria!
  Stort grattis till O – vilken lycka!

  Kriss 2018-07-16 23:34:54
  Svara
 • Det låter helt underbart, Så fin er lilla kille är! Är själv nära BF nu och undrar om du inte kan skriva ut vad du tyckte var bra/mindre bra att ha med i förlossningsväskan? Stor kram!

  Maria 2018-07-16 20:53:52
  Svara
 • ❤️så härligt

  Annelie 2018-07-16 20:04:56
  Svara
 • Akta boobsen bara man kan få mjölkstockn även i denna värme! Spec av tex drag/ AC i bilen som blåser rakt på och kyler ned, det fick jag när jag ammade på sommarn och körde i linne. ☺️

  Mary 2018-07-16 19:54:09
  Svara
 • Grattis till er o njut som bara den .Fin bild på pappa o son den skulle jag göra som foto tavla o hänga upp hemma .Ha det gott kram Eva

  Eva 2018-07-16 19:01:48
  Svara
 • Hej Jannike!
  Vill bara säga ett STORT grattis till er super söta och välskapta son! Är sååå glad för din skull att du har nått en stor framgång med din blogg (jag älskar att läsa den!) och har bildat familj. Barn är verkligen livets höjdpunkt! ❤️ Fortsätt bara vara dig själv och följ ditt hjärta. Du är fantastisk på alla sätt och vis. Stor kram från din fd. kollega på Bjurfors huvudkontor (repan) ☺️ /Emma

  Emma Grönwall 2018-07-16 17:55:37
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!