Vi är hemma

 

Hej finaste ni,

 

Jag har aldrig upplevt en sån här kärlek, jag har inte förstått vad alla pratat om och jag har framför allt trott att alla överdrev den här stora kärleken till sitt barn från första sekund. Oj oj oj det är till och med värre, jag kan inte sluta titta på honom, flera timmar har jag legat och bara tittat. Jag varvar mellan att titta på kopian F haha alltså de är så galet lika och jag fylls med en ännu större kärlek än tidigare till min pojkvän. Mitt stora stöd, efter att ha upplevt en sån här förlossning tillsammans så känner jag mig ännu mer förälskad i honom. Den har liksom inga gränser längre, vart ska detta sluta 🙂

 

Jag håller på att skriva ihop en förlossningsberättelse till er, jag lusläste alla och läser de nu igen med en ännu större inblick och jag gråter.  Gråter för vad som kunde ha hänt som jag inte lyckats krysta ut honom, jag behöver bearbeta det och jag pratade mycket med alla på BB om det och massor med min kille, jag vill inte att det ska vara en negativ del.

 

Alla era kommentarer, ni som upplevt liknande och värre saker jag läser varenda en av era kommentarer och gråter och ler vartannat – vilka kvinnor vi är, så starka.

 

Första riktiga natten med Oliver gick så himla bra, jag hade honom mellan 00-04 han låg bredvid och ammade och somnade bredvid mig i sängen, jag var ut och in i sömn, kollade så han andades och vaknade av minsta ljud haha. Min kille kunde sova sex timmar i sträck så han var otroligt utvilad när jag gav över en mätt Oliver som sen sov till klockan 10 och jag med, sååå utvilade nu är vi båda två. Vi gjorde sista kollen av huvudet i med att de tog sugklocka och hans huvudform är nästan helt normal nu! Jag var lite orolig att han skulle gråta hela vägen i med att han skulle sitta själv i bilbarnstolen men jag ammade honom ordentligt innan så han sov så himla gott från sekunden vi satte honom tills vi kom hem och fortsatte sova här i en timme – han är sååå snäll!

 

 

Lyckan här, så jäkla mäktig känsla oavsett hur ont jag har i kroppen i dag så kan jag inte sluta le

 

 

Han älskar redan sin snuttefilt och kramar den hela tiden , den låg jag och F med i flera månader i vår säng så den skulle ha vår doft 🙂

 

 

Jag kom nyss ur en halvtimmes dusch med hårinpackning och skrubb, det var en av de skönaste duscharna i mitt liv, förutom den efter förlossningen haha. Vi fick massa rostade mackor med goudaost och apelsinmarmelad på BB och detta är något jag vill äta hela tiden haha så F smet iväg och köpte det till mig. Godaste mackorna!

 

I kväll har vi planerat att äta chark, ostar och njuta av varandra och Oliver, jag har verkligen saknat att äta chark tillsammans med mitt favorit rödvin – aaaah längtar så mycket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Stort grattis till er, så fina ni är ???

  Isadora 2018-07-16 16:13:10
  Svara
 • Stort stort stort grattis till er! Så otroligt söt liten kille ni fått! Blir helt gråtig av att läsa ditt inlägg, man liksom känner din lycka genom raderna i texten 😀 Tack också för att du delar med dig av er lycka till oss läsare, så himla fint! Kram!

  Rebecka 2018-07-15 12:24:06
  Svara
 • Grattis till det finaste i livet. Visst är kärleken enorm som att den nästan inte ryms i hjärtat. Går inte att förstå förrens man upplevt. Jag trodde sen att det ej går att känna så mycket igen. För hur mycket kärlek kan rymmas i ❤️ men det går tro mig. Fanns lika mycket kärlek till tvåan och trean. Njut av livet alla 3/trebarnsmamma

  Cecilia 2018-07-15 08:45:59
  Svara
 • Han är så ljuvlig?. Blir alldeles varm och lycklig av att läsa detta inlägget. Njut nu för fullt alla 3???

  Emms 2018-07-15 00:17:49
  Svara
 • Så mysigt! Så glad för er skull <3 njut på. Tiden kommer aldrig igen!!

  Sanne 2018-07-14 23:16:37 http://sannealexandra.se
  Svara
 • Så fin han är! Ett tips om de där snuttefiltarna är att snabbt införskaffa en eller två till likadana. Om han blir lika fäst vid dem som våra barn blivit så är det guld värt att ha extra när man som 3 åring eller liknande tappar bort sin käraste ägodel ?

  Emma 2018-07-14 21:44:16
  Svara
 • Så mysigt att ni äntligen är hemma, vi ser så mycket fram emot att träffa lilla underverket! Hoppas att jag kan komma upp en helg nu när vi är hemma i Sverige, Eller om ni bestämmer att komma till Åhus, oavsett då ser vi snart bästa lillasyster / som nu är mamma / sjukt !!!!?

  Jennie 2018-07-14 17:13:34
  Svara
 • Alltså du är så härlig o så stark
  All lycka till er o så skönt ni mår bra ?

  Annelie 2018-07-14 16:51:57
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!