När allt inte går som det ska

 

Hej ni underbara människor,

 

Nu har jag landat i allt som har hänt och de mest omtumlande 48-h i våra liv.

 

vad som började som en fantastisk förlossning med snabb öppning och epidural som gjorde underverk mot smärtorna slutade i krystvärkar i 1,5 timme där Oliver inte kunde komma ut.

 

Jag kan knappt skriva detta utan att börja gråta, herregud vad läskigt det var och jag var så ofattbart rädd.

Efter att ha kämpat med krystvärkarna så länge var min kropp på väg att ge upp och Olivers hjärtljud blev sämre och sämre, de kallade på läkare som skyndade dit med sugklocka för att hjälpa honom ut. Tre försök med sugklockan gav inget resultat trots att jag tog i för allt jag hade i varje krystning, mellan varven kräktes jag.

 

Det enda klara minnet jag har är när läkaren kollar mig i ögonen och säger ” Jannike, jag kommer ge dig en krystning till , sen måste vi göra ett akut kejsarsnitt för vi är rädda att Oliver inte kommer fixa detta med tanken på hans hjärtljud”

 

Jag fick en så extrem adrenalinkick och kände att nu måste jag ge allt, min älskade kille stod bakom mig och peppade mig med allt han hade jag minns att den var sprucken av gråt och jag tänkte stackars Frans som bara kan stå där och se på. Så jag fokuserade all min kärlek och all min styrka på att få ut Oliver men jag lyckades inte på den korta krystvärken men jag skrek ” GE MIG EN TILL, JAG KLARAR DET” och de gav mig ett försök till och på något sätt klarade jag det. Jag hittade en styrka jag inte visste jag hade jag gav dem sju krystningar utan att jag hade en värk – jag gav de all energi jag hade kvar och jag hade gett mitt liv för att få ut honom. Heregud nu gråter jag så mycket när jag skriver att jag knappt ser texten.

 

De var fem personer i rummet av läkare och barnmorskor och sköterskor som gjorde världens bästa jobb jag har aldrig någonsin upplevt en sån organiserad grupp och jag är så glad över att just dessa människor jobbade den morgonen . Att få en skrikandes Oliver på mitt bröst , få kyssa min kille samtidigt som våra tårar blandades är den bästa upplevelsen i hela mitt liv.

 

Tack till er alla som skrivit och gett mig pepp jag önskar jag kunde krama varenda en av er!

 

Från en otroligt lycklig men omtumlad familj

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
127kommentarer
 • Alltså åh sitter och gråter av detta inlägget. Är höggravid (vecka 38) och är så emotionell!! Tack för en så ärlig blogg, uppskattar hur du skriver och känner att jag säkert kan ta hjälp av mycket utav det. Du skriver precis så som jag föreställer mig att det ska vara, speciellt tiden efteråt.
  Tack återigen!! ❤️

  Maria 2018-07-24 15:41:26 http://nouw.com/mariamroxx
  Svara
 • Helt tårögd. Känner igen mig så i det du skriver. Tänk vad starka vi är och vilka fantastiska kroppar vi har, wow!
  Öppnade mig snabbt och epiduralen gjorde sitt, allt gick till en början kalasbra. Sen sjönk hjärtljuden. Bebis mådde stundvis inte alls bra. Fick enbart ligga på sidan efter det. Blev vid två tillfällen förberedda på att eventuellt få ett urakut snitt. Slutade med sugklocka. Bebis satt fast på sniskan och mådde inte alls bra. 8 personer (+jag & min sambo då) i rummet och två utanför. En av sköterskorna lägger sin tyngd på min mage när jag krystar och hon tillsammans med en annan drar upp mina ben mot magen. Jag svimmar. På sista försöket kommer min älskade tjej ut. Men hon kunde inte andas. Fick ha henne en kort kort stund på magen medan de försökte få liv i henne. Sen försvann de och sambon ut för att hjälpa henne att andas. Usch så jobbigt. Känns som man klarar allt nu.

  Kram på dig!!

  Jessika 2018-07-18 02:06:17
  Svara
 • Hej, nu drogs jag tillbaks 20 år i tiden då min förstfödda kom till världen. Oj oj..ögonen svämmar över. Var i liknande situation, gick bra fram tills jag fick epiduralen, sen kände jag inte när det var dags att krysta. Barnets hjärtljud gick ner, han hade navelsträngen två varv runt halsen och då han var på väg så drogs den åt. Helt makalöst när jag nu tänker på det, hur kunde det bli så? Sugklocka, team på plats och denna KRAFT! Tänk att barnmorskan lyckades frigöra hans lilla hals, rädslan.. orden – Nu! Kan du krysta”! Ja, du Jannike håller helt med dig och känner så väl igen känslan, vart kom dessa krafter ifrån?? Men de finns❤️??? Och du har fått den största gåva man kan få i livet, Grattis! ??
  Önskar er en forts underbar sommar☀️??
  Marika

  Marika 2018-07-16 07:43:18
  Svara
 • Jag har fått två döttrar som är vuxna nu och en son som är 26 år.Men jag minns hur lycklig jag var när jag väntade honom och mådde bra hela tiden till skillnad mot tjejerna.När det satte igång med honom tog allt sex timmar men jag är liten o han var stor.Barnmorskan sa att jag skulle klara det och när jag inte orkade krysta tryckte hon på min mage och värkarna var hemska,jag ville dö.När han väl var ute kom hon nästa dag och bad om ursäkt Jag kunde dött på riktigt och förlät.Älskar min son.Önskar er all lycka?

  Kristina Biarner 2018-07-14 22:01:08
  Svara
 • Stort Grattis ? Vilken kämpe du är!

  Johanna 2018-07-14 14:05:11
  Svara
 • Vilken jäkla powerwomen du är!! Gråter som ett litet barn ? helt otroligt vad kroppen kan åstadkomma!
  Stort mega grattis till er fina lilla kille ?

  Jennifer 2018-07-14 12:36:38
  Svara
 • Stort grattis till ert lilla mirakel! ❤️
  Med tuffa förlossningar bakom mig fällde även jag tårar när jag läste ditt inlägg. Fantastiskt jobbat Jannike, så stark du är!
  Många kramar!

  Hanna 2018-07-13 23:52:51
  Svara
 • Usch då.
  Ta tid att återhämta er och njut av varandra ich vila utan massa måste och besök är mina tips.
  Låt livet vara på era villkor ett tag.
  Och mys massa med lilla Oliver.
  Kram

  Kristina 2018-07-13 22:15:50
  Svara
 • Vilken kämpe du är! Stort grattis till er båda! Skönt att allt gick bra.

  Lena 2018-07-13 21:48:16
  Svara
 • Tårarna forsar ner för kinderna, är själv gravid och full av hormoner.. vad du gått igenom. Så bra jobbat! njut av din son nu.

  Moa 2018-07-13 21:42:59
  Svara
 • Grattis till er Jannike! ?Jag vet precis hur det känns…. blir tårögd här! När vi skulle få ut vår lille Ludvig var jag TVÅ DYGN i AKTIV förlossning…. Efter mer än 6 timmar av krystvärkar kom han ut (sista försöket innan snitt har jag fått reda på i efterhand) och han togs snabbt till ett rum då han inte andades, men de fick igång honom & 5 dagar senare fick vi åka hem från förlossningen. Han föddes på dag 20 över tiden. ENORMT stort grattis! Tänk vad våra kroppar & psyken klarar av ! 😀

  Elin Kvist 2018-07-13 21:29:17
  Svara
 • Stort grattis till er❤️ Skönt att allt gick bra till slut? Lycka till med allt ?❤️

  Emma 2018-07-13 21:01:25
  Svara
 • Å herregud! Börjar gråta.. Stort grattis!! Och gud så skönt att allt gick bra! All lycka och kärlek till er!

  Rebecca Mellberg Salbom 2018-07-13 20:34:37
  Svara
 • Stort stort stoooort grattis!! Riktigt bra kämpat och härligt att det gick bra! ❤️

  Therese 2018-07-13 19:45:20
  Svara
 • Stort grattis till sötnosen så söt ❤️ Du är grym! Jag minns kraften man fick som bara kom från ingen stans..

  Hanna 2018-07-13 19:30:01
  Svara
 • Ååh fy vad rädd jag blev nu! Jag har varit lite orolig eftersom det har varit så tyst ett tag. Vilket jag såklart hade eftersom man är inne i sin egen nybliven familj bubbla! Börjde gråta innan jag hde läst klart! Så GLAD att allt gick vägen tillslut! Vilken fin kille ni fått och sånt fint namn ?

  Victoria 2018-07-13 18:16:20
  Svara
 • Hej Jannike, jag brukar vara inne och läsa din blogg och även insta utan att skriva något. Men nu kände jag att jag bara måste skriva. Jag har såklart följt din graviditet och nu när allt drog igång så har jag varit nervös och förväntansfull (konstigt att man kan känna sig så involverad i en annan människas liv som men egentligen inte känner alls).
  Jag har själv 2 små killar (2år och 4 år) och jag blev så orolig och rörd av detta inlägg att jag bara måste skriva. Jag är så glad att allt slutade bra. Jag önskar er all lycka med er underbara lilla kille och jag vill även säga tack för att du delar med dig så mycket av dig själv. Jag är övertygad om att du kommer bli en fantastisk mamma. All lycka! Kram

  Evelina 2018-07-13 18:03:05
  Svara
 • Åh GRATTIS ❣ Grät då jag läste…Så stark DU var, som lyckades få till den sista men så viktiga ansträngningen. Grymt bra jobbat! Så imponerad av dig!
  Vilken Lycka! ❤???
  Grattis till er båda!

  Yvonne 2018-07-13 17:11:49
  Svara
 • Stort grattis till er! Så underbart att er lilla kille kom välbehållen till er och fantastiskt bra kämpat fina du! Blev orolig för er skull när du inget skrev efter att 24h gått, glädjer mig så att allt gick bra för dig och er alla ?❤️ Grattiskramar

  Madeleine 2018-07-13 15:37:20
  Svara
 • Säger bara WOW!!! Fan vad grym du är! Stort grattis till er lille son. Ta nu hand om dig själv mellan varven. All kärlek ❤️❤️❤️❤️

  Ida Nord 2018-07-13 15:32:22
  Svara
 • Välkommen till världen lilla Olivet????

  Loa Wallén 2018-07-13 15:30:32
  Svara
 • Wow! Sitter och gråter av detta inlägg! SÅ grym du är och kommer säkert blir en riktigt bra mamma! Underbar pojke! önskar er all lycka!

  Ena 2018-07-13 15:20:34
  Svara
 • Stort grattis? Njut nu av varandra??

  Annette 2018-07-13 14:56:36
  Svara
 • Grattis till er vilka kämpar ni är tillsammans!!! Hoppas nu att Oliver kommer att gilla vår nallen som Margareta har lämnat över till er som en välkomstpresent till Oliver från oss. Frans kan förklara vilka vi är. Kram Birgitta och Lasse

  Birgitta Jönsson 2018-07-13 14:50:47
  Svara
 • Åh, var inne och kollade på Instagram och höll verkligen tummarna för att det inte hänt något på vägen…så himla härligt att allt gick bra…det gör ju oftast det i slutändan och du är ju en riktig fighter tjejen!

  Stort grattis till dig och lilla familjen, njut nu!

  Kram Anette

  Inredningshjälpen 2018-07-13 14:07:01 http://inredninshjalpen.com%20
  Svara
 • Grattis, är så glad för din skull att det gick bra till slut! Så stark ??

  Cecilia 2018-07-13 14:04:52
  Svara
 • Grattis till det nya underverket. Åhh blir helt rörd ❤️

  Gabriella 2018-07-13 14:04:39
  Svara
 • Stort grattis till er och Gud vilken kämpe du är! ? vilken tur att allt slutade bra trots allt ???

  Jenny 2018-07-13 14:01:12
  Svara
 • Oh herregud så läskigt men så himla fint! ? Började seriöst gråta när jag läste ❤

  Belinda 2018-07-13 13:18:57 http://lisabelinda.se
  Svara
 • Stort Grattis till er fina lille pojke? Skrämmande upplevelse och känsla för er och otroligt härligt att höra att allt till slut gått bra! Känner dig inte men eftersom jag själv fyllde år igår så var mina tankar hos er då jag förstod att lilla bebisen skulle komma den 12 juli.
  Grattis igen??

  Anette 2018-07-13 12:50:07
  Svara
 • Jag känner inte dig men jag kunde inte sluta gråta när jag läste texten.. det får mig att tänka på min förlossning! Gud vad vi kvinnor är starka! Grattis till erat underverk❤️❤️

  Sara 2018-07-13 12:31:31
  Svara
 • Åh börjar gråta när jag läser din förlossnings berättelse. Jag hade din mamma på mvc och min förlossning såg lika Dan ut fast det slutade med akut snitt. Hade 2 dygns värkar väl inne på förlossning fullt öppen krystvärkar börjar komma med henne hjärtljud gick ner och dom fick inte fatt i henne så det blev akut. Kommer ihåg hur rädd jag var. Usch den känslan är
  Värre än smärtan. Duktig du är som fixa det. Så stark!! Och han är
  Så fin njut nu av honom och din kropp att den fixa detta?

  Isabelle 2018-07-13 12:24:02
  Svara
 • Glädje tårar för en människa jag inte känner men läser din blogg. Önskar er all lycka o starkt av dig stor kram Eva

  Eva 2018-07-13 12:21:52
  Svara
 • ??? så fin han är lilla Oliver ?

  Oliivia 2018-07-13 12:10:18
  Svara
 • Åhh så skönt att det gick bra till slut
  han är ju bara såå fin lille Oliver ( fint namn) har tänkt jättemycket på dig och undrat hur det gått ? såg ju att du var öppen 9 cm och tänkte nu så kommer han snart . Ta hand om er och njut av ert lilla underverk / Kram på er hela familjen ❤️

  Marita 2018-07-13 12:07:50
  Svara
 • Oerhört starkt att läsa detta, Du är så jävla grym! ❤️ STORT GRATTIS till er! Vilken fin pojke. ? Njut nu och ta hand om varandra ❤️

  Jenny 2018-07-13 11:58:54
  Svara
 • Vad skönt att det gick bra! Stort grattis till er & njut nu av er fina pojke!❤

  Cicci 2018-07-13 11:57:58
  Svara
 • Stort stort Grattis till er❤️ Tårarna rinner här och det är som att kastas 14 år tillbaka i tiden och läsa om min egna första förlossning. Den avslutades tillslut med tång och läkarteamet sprang iväg med en liten tyst blekblå kropp utan varken förklaring eller förvarning.. Det var många och långa minutrar innan dörren öppnades och jag kunde höra ett barnskrik från korridoren och de sa att vi fått en liten pojk.
  Det är inte klokt vilka krafter vi har när det gäller och så skönt när det får sluta bra?
  Se nu till att tillåta er att vara i er lilla bebisbubbla och bara hämta kraft och njuta av ert underverk?

  Anna Svensson 2018-07-13 11:55:24
  Svara
 • Har hållit tummarna hårt för dig. Hade själv en jobbig första förlossning så känner med dig — både kampen och nu den enorma glädjen. Du är enormt stark. Grattis till er alla tre, till er lilla familj. Nu vänder livet blad och ett nytt kapitel börjar. Stanna i bebisbubblan så länge du vill. Läsarna finns kvar ❤️

  Frida på Trendenser 2018-07-13 11:26:03 http://trendenser.se
  Svara
 • Vilken fantastisk styrka du har! Grattis till dig och er fina familj! Väntar själv på kille nummer två som ska anlända om några veckor! Njut av varandra och er nya familj! ❤️

  Silva 2018-07-13 11:23:30
  Svara
 • Du har verkligen fått känna på vad mammakraften gör med en dvs man gör allt! Grattis och kram o vila o mys!

  Eva 2018-07-13 11:21:32
  Svara
 • Åh jag får gåshud, vilken kämpe du är och dina pojkar! Skönt att allt gick bra tillslut och att en fin liten Oliver kom ut.? Stort grattis till familjen, njut nu bara i bebisbubblan.?

  Kicki 2018-07-13 11:20:14
  Svara
 • Å vad skönt att höra att det gick bra tillslut?, jag förstår att det var en skrämmande upplevelse! Stort grattis???nu när ni ÄNTLIGEN är tre!

  Charlotte 2018-07-13 11:16:22
  Svara
 • Åh nu gråter jag! Så sjukt att jag inte ens känner dig men varit så pirrig på att få se den lille. Stort Grattis till ert underverk! Vila och njut av tiden som kommer! Kram

  Cecilia 2018-07-13 11:12:22
  Svara
 • Men wow så fint skrivet och känslosamt. Tårarna bara forsade när man läste ?
  Stort grattis och sååå stark du är. Vilken fin liten kille ni fått!

  Felicia 2018-07-13 11:07:40
  Svara
 • Åh, din förlossningsberättelse grep tag. Otroligt kämpat och vad underbart skönt att gossen och du mår bra trots allt. Fokusera nu på att njuta och mysa i massor. Den första tiden är magisk! Stanna i bebisbubblan så länge ni kan!

  Caroline 2018-07-13 11:04:48
  Svara
 • Vilka kämpar! Stort grattis till er!!!

  Ida 2018-07-13 10:58:02
  Svara
 • Stort GRATTIS och starkt jobbat ! Blir ju helt gråtig jag också när jag läser ditt inlägg.
  Kram Å

  Åsa 2018-07-13 10:55:32
  Svara
 • Wow – vilken stark berättelse, tack för att du delar! Och så glad att ni mår bra efter omständigheterna ❤️

  Johanna 2018-07-13 10:54:12
  Svara
 • Åh vilka kämpar! Har varit så mysigt att få följa din graviditet! Stort grattis <3

  Elin 2018-07-13 10:49:04
  Svara
 • ❤️?

  Therese 2018-07-13 10:49:00
  Svara
 • Gråter här med. Men så glad man blir att det gick bra till slut. Vilken kämpe du är ?? Stort grattis till er fina Oliver! Och njut av er lilla familj ❤?

  Hasbije Syla 2018-07-13 10:47:15
  Svara
 • Gud kan inte hålla tillbaka tårarna? väntar min andra son och är beräknad om 11 dagar. Så grymt kämpat av dig, kroppen är fantastisk! Njut nu av er fina lilla son och stort grattis ?

  Sara 2018-07-13 10:46:39
  Svara
 • ÅHHH!!! Jag hade en 24h förlossning. Bönade om kejsarsnitt för det var så jävligt. Men tro det eller ej, efter tre månader har jag fan glömt allt. Det är helt otroligt. Men jag förstår dig, det gör så obeskrivligt ont och det är så läskigt, men det gick, det gick bra!!!!! GRATTIS!!! ?????

  Viktoria 2018-07-13 10:44:28
  Svara
 • Dina ord berör verkligen, så mycket att tårar rullar ner för kinderna och gåshud sprider sej över kroppen. Vilken kämpe du är ♥️??
  Med min förstfödda dotter så var hela latensfasen och förlossningsförloppet väldigt långdraget (från första ’förvärk’ i latensfas till hon va på bröstet ca 50 timmar). Va så så så trött. Hade också krystvärkar i 1,5 timme och fick göra nåt som heter ’norska knuten’ och det kopplades in dropp. Efter lite mer kämpande och kraftsamlande (hur bra är inte våra kroppar när man lyckas hitta de där inre krafterna som man inte tror man har?!) så kom hon tillslut ut.
  Annat med lillasyster som kom i raketfart för 2 månader sen, då va vi inne på förlossningen i 1 timme innan hon titta ut ?

  Förstår verkligen din rädsla. Men så skönt att allt gick bra till slut och att ni båda mår bra ? Stort stort grattis till erat lilla underverk! ☺️ Va rädda om er och njut av varandra ♥️

  Anna 2018-07-13 10:40:26
  Svara
 • Nu rinner tårarna här med…❤️ Starkt jobbat Jannike! Och stort grattis till fina Oliver ?

  Nelly 2018-07-13 10:35:46
  Svara
 • Åhh tårene kom nå!!Du er så uutrolig sterk!!!!Oppi slike situasjoner så dukker det opp en styrke vi ikke visste fantes,Mammastyrke det!!!:)))Såå bra jobbet og For en Fantastisk Nydelig Prins dere har fått Dere!!!Gratulerer såå mye!!Kjempe klem:)

  Guro 2018-07-13 10:35:10 http://guroandersen.blogspot.com
  Svara
 • Vilken fruktansvärd upplevelse det måste varit! Och vilken lättnad och lycka att sen få upp honom på bröstet ❤ otroligt vilken kämpe du är, hoppas ni får lugn och ro nu och bara vara alla tre.

  Anna 2018-07-13 10:20:09
  Svara
 • All kärlek o lycka till er ❤️?
  Du är så stark o vilket mod o fantastisk styrka att göra det du gjorde.
  ☀️

  Annelie 2018-07-13 10:18:03
  Svara
 • Herregud, så glad att allt gick bra. Jag har själv BF om 19 dagar.
  Gratti till er fina pojk!!

  B 2018-07-13 10:17:22
  Svara
 • Men guuud så jag grinar ??❤️❤️ Du är så grym!! Grattis till er hjärtan ❤️

  Rebecca 2018-07-13 10:13:51
  Svara
 • Gud vilken kämpe du är! Stort grattis till er ?

  Matilda 2018-07-13 10:13:18
  Svara
 • Grattis! Njut av bubblan, bebisen och varandra!
  Vilken styrka!

  Ta hand om varandra!

  Veronica 2018-07-13 10:11:02
  Svara
 • Stort stort grattis till ert lilla underverk! Grymt bra kämpat allihopa! Njut nu av bebisbubblan ❤️

  Josefin 2018-07-13 10:10:28
  Svara
 • Åh bra kämpat! Min förlossning låter nästan exakt likadant. Riktigt hemskt just där och då men ändå häftigt i efterhand. Hoppas ni alla mår bra ❤️

  Elin 2018-07-13 10:09:44
  Svara
 • Jo jag har funderat och varit orolig, tack för härlig uppdatering! Grattis till hela familjen!

  Malin Larsson 2018-07-13 09:57:09
  Svara
 • Grattis! ?

  Marie 2018-07-13 09:57:03
  Svara
 • Åh stort grattis till Oliver! Han är så fin! Så bra kämpat, nu får ni lön för mödan. Njuuut av varandra ?

  Linnea eiik 2018-07-13 09:56:12
  Svara
 • Ååå Grattis fina Jannike & Frans. Vilket litet underverk❤️Jag storgråter troligtvis för att jag jobbar på neonatal avdelning och vet för mycket. ( vill ju alltid att allt ska gå bra så klart) Nu behöver ni vila & återhämtning & lilla söta Oliver behöver bara äta & äta.
  Fantastiskt duktigt kämpat. Inte klokt vad vi kvinnor kan.
  Varma kramar så härligt att ni är Tre❤️??

  Ann 2018-07-13 09:52:47
  Svara
 • Får tårar när jag läser…
  Skönt att allt slutade så bra stort grattis

  Linda 2018-07-13 09:45:16
  Svara
 • Guuuud va duktiga ni har varit!!!!! Tårarna rinner när jag läser… Vilka kämpar ni är! ❤️❤️❤️
  Grattis till er krigare & prins!

  Angela Svenningsson 2018-07-13 09:42:41
  Svara
 • Jag kan inte sluta gråta????? Grattis till Oliver och heja din inre styrka!!! ?❤❤

  Mathilda 2018-07-13 09:40:28
  Svara
 • Ooh, rysningar när jag läste och gjorde exakt samma som Louise nedan och var tvungen att skrolla ner så man såg att det blev ett lyckligt slut. Vilken lycka. Fantastisk jobb och så söt pojke. Stort Grattis

  Caroline 2018-07-13 09:40:03
  Svara
 • Stort Grattis till er och bra jobbat? super söt liten kille. Jag var med om en väldigt lik förlossning. Mitt tips till dig är att prata mycket om den för att bearbeta och känslorna kommer gå upp o ner pga det ni varit med om. Njut nu av lillkillen?

  Catarina 2018-07-13 09:37:01
  Svara
 • Wooooow vilken kämpe du är! Så stark! Riktigt rörande text, tack för att du delar med dig.
  Stort grattis till er fina Oliver som också är en riktig kämpe! Kramar ❤️

  Jeanette 2018-07-13 09:36:16
  Svara
 • Stort grattis till er fina kille! Helt underbart att läsa, wow, vilken styrka! Massor av lyckönskningar till er! Kram från en blivande mamma ?

  Nina 2018-07-13 09:36:07
  Svara
 • Har följt dig med spänning då jag själv är beräknad att föda om två veckor. Blev så nervös när din instastory avtog efter att du öppnat dig 9 cm och hela dagen igår hade jag mobilen i handen för att se om något mer hänt! Otroligt starkt jobbat av dig och stort grattis till dig och Frans! Lycka till med allt ❤️ Kram!

  Louise 2018-07-13 09:35:12
  Svara
 • Åh nu gråter jag också! Så starkt av dig! Min första förlossning slutade i ett urakut kejsarsnitt efter en lång tids kämpande. Den gången fanns det dock inga alternativ. Önskar er all lycka! Njut och ta in allt, koncentrera dig på din familj ett tag, vi här på bloggen och insta finns kvar sen 🙂 Kram!

  Anna 2018-07-13 09:31:46
  Svara
 • Vad stark du är, stort grattis till ert underverk! ❤️

  Nicole 2018-07-13 09:24:11
  Svara
 • Starka kvinna Vilket fantastisk slut. Grattis till en underbar liten kille

  Maria 2018-07-13 09:23:48
  Svara
 • Både livet och hjärtat sätts på paus när något blir fel runt barnen. Så skönt att allt gick bra. Grattis, han är superfin!

  Johanna Sallhag 2018-07-13 09:21:27
  Svara
 • Starkt jobbat! Det låter som min förlossning, men jag var i krystskedet 4,5 timme innan Gillis kom ut med sugklocka. Det är verkligen en fruktansvärd känsla att inte kunna krysta ut sitt barn när värkarna avtar. Lycka till med bebisen, snart har du glömt hur jobbig förlossningen var ?

  Frida 2018-07-13 09:21:21
  Svara
 • Åh nu tjuter jag!! Stort grattis och Gud så bra att det gick bra till slut! Har tänkt på er och hur allt gått ? Njut av bubblan och ta hand om varandra. Massa kramar från en mamma till en annan ❣️

  Monika 2018-07-13 09:15:00
  Svara
 • Grattis till er! Lilla Oliver? så söt!! Nu lipar jag oxå! Bra kämpat! Kram och njut av tiden i bebisbubblan, den går alldeles för fort!!!

  Petra 2018-07-13 09:14:32
  Svara
 • Fina Jannike, kramar till lilla familjen! Så skönt att höra att det gått bra under omständigheterna.

  Jenny Sunding 2018-07-13 09:12:27
  Svara
 • Åh jag började nästan gråta när jag läste detta! Stort grattis till er, och herre gud vad bra kämpat!! ❤️❤️

  Claudia 2018-07-13 09:04:55
  Svara
 • Stort grattis till er fina lilla kille, vad härligt att det blev ett lyckligt slut! ?
  Jag hade precis samma förlossning för 6 veckor sedan med vårt första barn. Flera försök med sugklocka, hjärtljud som gick ner och navelsträngen runt halsen. Men istället för ett skrikande barn på bröstet blev det direkt till akutrummet då hon inte kunde andas och hade ingen blodcirkulation.
  Jag rekommenderar dig verkligen att prata och bearbeta allting på BB med inblandande barnmorskor, gå igenom vad som hände. Det va ingen som berätta något gör mig vad som hade hänt under förlossningen och allt detta kommer till mig nu i efterhand, alla ”tänk om” känslor. Sån tur är kan man prata med barnmorskorna i efterhand, men mitt tips är att du gör det nu när du är där ?
  Njut av bebisbubblan nu, det är helt underbart ??

  Petronella 2018-07-13 09:04:01
  Svara
 • Åh stort grattis till er fina kille!??? Har väntat med spänning på uppdatering, skönt att läsa att allt gått bra tillslut. Jag hade bf 27/6 men vår tjej bestämde sig för att titta ut den 12/6 och kan knappt förstå hur tiden kan gå så fort att hon redan är 1 månad! Så passa på att njuta ordentligt nu, det är ni värda och den här första tiden som är fantastik men också tuff får man inte igen ? så fint namn med oliver, lycka till jannike du är en sån förebild, o mamma nu också!?

  Jenny 2018-07-13 08:59:32
  Svara
 • Grattis!

  Maria 2018-07-13 08:57:43
  Svara
 • Grattis åt lilla underverket! Skönt att han är ute och hoppas ni alla mår bra. Anledningen affär jag skrev på insta och frågade om igångsättning är att jag haft exakt förlossingsförlopp i oktober 2017. Traumatiskt med sugkopp efter barnet i nye kunde träda ner. Var dilaterad 10 cm typ 6 timmar. Fick den svåraste grad 4 ruptur. Den förlossningen gav både mig och sambon ett trauma vill jag lova. Igångsättningar är mer riskfyllda därför jag vill avråda om man ej måste få ut barnen av någon anledning! Njut av den lille en fantastisk känsla att bli förälder. Grattis igen ? skriv pm om du undrar något med förlossningen eller annat bebisstuk ???

  Sofia 2018-07-13 08:53:09
  Svara
 • Kära du,
  Vill börja med att säga hur fantastiskt bra kämpat av dig.
  Hade en liknande förlossning för 1,5 år sen med krystvärkar i 5 timmar det var mitt andra barn så väldigt oväntat då mitt första barn gick smidigt. Den slutade i akut kejsarsnitt och jag mådde väldigt dåligt ett bra tag efteråt och behövde få samtalsstöd på Aurorakliniken. Tveka inte att be om hjälp om du behöver. Kram på er!

  Emma 2018-07-13 08:46:59
  Svara
 • Stort grattis till lilla miraklet!!❤️❤️❤️ Jag hade kiknande förlossning som höll på i 48h. Det riktigt jobbigt och även efter. Hade depression utan att veta om det. Det är så viktigt att du ger dig tid att läka, återhämta och knyta an till ditt barn. ❤️ Njut av tiden och ha inte för höga krav vad gäller annat runtomkring.❤️ Stort grattis till er

  Melissa 2018-07-13 08:46:38 http://www.mellose.se
  Svara
 • Stort GRATTIS till er otroligt söta lilla kille ?
  Ja Jannike vilka krafter vi kvinnor har som vi inte hade en aning om. Lycka till med allt ❤️
  Kram från Åsa

  Åsa 2018-07-13 08:44:16
  Svara
 • Först och främst stort grattis till er fina lilla Oliver!
  Förstår precis känslan, hände precis likadant för oss när vår som föddes. Men all kärlek o kraft hjälpte mig. Slapp sugklocka o ut kom en frisk o fin pojke ❤

  Anna 2018-07-13 08:42:21
  Svara
 • Så otroligt rörande och starkt. Har tänkt på er! Och fy vilken otroligt söt liten kille!!

  Housebyalake 2018-07-13 08:41:19
  Svara
 • Men herregud!! Kan knappt föreställa mig. Vad skönt att han äntligen är ute nu. Grymt bra jobbat. Jag ligger också just nu och snusar på vår nykläckta dotter. Livet! Ett stort grattis till er

  Helena 2018-07-13 08:39:52
  Svara
 • Grattis till er underbara bebis! Bra kämpat!! ?? Nu har ni allt det bästa framför er! Jag var traumatiserad efter min första förlossning men fick väldigt bra samtalshjälp inför tvåan, som blev en fantastisk upplevelse. Hoppas att ni får en snabb men lugn och fin återhämtning. ❤️ Önskar er allt det bästa!!

  Cecilia 2018-07-13 08:39:13
  Svara
 • Wow, vilken krigare du är! Ta hand om er nu och framförallt dig själv, det förtjänar du efter den här pärsen <3

  I 2018-07-13 08:38:48
  Svara
 • Hjärtligt grattis till er Jannike ❤️ Nu är eran fina Oliver här, så söt!

  Tintinsinsta 2018-07-13 08:38:31
  Svara
 • Du är fantastisk!! Wow fick tårar, vet precis hur det är när allt inte blir som man har tänkt sig. Han är magisk ni är magiska❤️

  Jana 2018-07-13 08:30:59
  Svara
 • Hej Jannike

  Stort grattis till er underbara pojke?

  Jag hade exakt samma förlossning med min stora tjej. Den satta spår i mig. Jag tänker på dig och se till att prata mycket om det för att bearbeta.
  Njut av din fina gosse och glöm inte vilket fantastiskt jobb du har gjort✨

  Stora Bamsekramen ?

  Monika 2018-07-13 08:29:12
  Svara
 • Grattis så mycket till era alla! Vilken start ni fick! Otroligt bra kämpat! Fint namn ni valt! Fick själv en liten Oliver den 16/5.

  Madeleine 2018-07-13 08:28:44
  Svara
 • Åh Stort Grattis! Vilken kämpe du är!

  Elin 2018-07-13 08:27:41
  Svara
 • Stort grattis till er <3

  Emilie 2018-07-13 08:24:31
  Svara
 • Grattis till er otroligt fina kille ❤️ Blev så orolig när mn inte hörde något från dig ❤️❤️❤️
  Jag hade också en tuff förlossning med bebis vars hjärtljud blev sämre, gråter när jag läser din text.. njut nu av er fina prins ?

  Amra 2018-07-13 08:23:14
  Svara
 • Ojoj, nu gråter jag med! Vilken fantastisk tur att allt gick bra till slut och det största av grattis till er ?

  Marie 2018-07-13 08:21:51
  Svara
 • Stort grattis till er fina kille ❤️

  Cecilia 2018-07-13 08:16:25
  Svara
 • Ett stort grattis till er fina pojke. Känner dej inte men blev orolig igår när det inte kom några uppdateringar. Vår son blev 5 månader igår så upplevelsen av förlossning är inte så långt borta. Otroligt starkt av dej och bra kämpat. Kärleken till ens ofödda barn är otroligt stark ❤. Njut nu av bebisbubblan ?

  Malin 2018-07-13 08:15:06
  Svara
 • Stort Grattis till er lilla kille! ❤️

  Åsa 2018-07-13 08:14:53
  Svara
 • Grattis till er och bra jobbat! Hade själv en väldigt jobbig förlossning och är så glad att vi har så grymma barnmorskor och läkare, för det är inte alltid som det går som det var tänkt. Härligt att allt gick bra trots omständigheterna! Kram på er!

  Karolina 2018-07-13 08:12:19
  Svara
 • Vill bara skicka en stor kram! Aldrig kommenterat förr, men som 2-barnsmamma känner jag såå med dig. Sicken kämpe du är och jag förstår din skräck, men också den otroliga känsla av obeskrivlig lycka när du väl fick Oliver på ditt bröst. Njut av bubblan och jag önskar dig en bra återhämtning.

  Therese 2018-07-13 08:11:01
  Svara
 • Åh jag har tänkt på dig Jannike!
  Skönt att höra att allt gick bra tillslut!
  Vad stark du är och vilket team ni 3 verkar vara!

  Stor kram

  Emily

  Emily 2018-07-13 08:07:48
  Svara
 • Åh, vilken start… men så grymt jobbat och skönt att allt gick bra ändå ?. Han är verkligen ljuvlig!

  Malin 2018-07-13 08:07:21
  Svara
 • Så skönt att höra att allt slutade väl trots allt. Fantastiskt kämpat! Hoppas nu att ni kan njuta av er fina lilla kille och återhämta er i lugn takt. Vi finns kvar! Kram

  Emma 2018-07-13 08:05:24
  Svara
 • Först, GRATTIS!!
  Vilken kämpe du är, jag hoppas du får vila och njut massor av den magiska bebisbubblan 🙂

  Sarah 2018-07-13 08:04:51
  Svara
 • Åh så tårögd jag blev nu!! Så skönt att ni alla mår bra o vilken guldklimp du har kämpat fram. Grattis till er ?

  Anna 2018-07-13 08:04:24
  Svara
 • Åhhh grattis fina bisse! Kände att något blev jobbigt när jsg aldrig fick se en bebisbild! Ledsen att du fick en sån tuff och jobbig förlossning! Skönt att det slutade så bra! Du är en kämpe!!! Massa kram och njut av er lilla bubbla! ?

  Lisa Asplind 2018-07-13 08:03:20
  Svara
 • Hej fina DU,
  Min puls är uppe när jag läser det du skriver, jag skakar i kroppen….jag hade en liknande förlossning med mitt första barn….jag är så så tacksam för den kompetensen vi har inom sjukvården!!

  Jag vill säga Grattis till er fina fina lilla pojke och bra kämpat Jannike och Frans!! Njut av er bebis och känn varje känsla i kroppen!! För det är det bästa i livet att få bli föräldrar❤❤❤

  Christina Olsson 2018-07-13 08:02:04
  Svara
 • Oh wow. Blir själv tårögd av att läsa. Vilken styrka och vilken power kvinna. Stort grattis Jannike och grattis till er fin fina pojke
  @nthtra

  Trang 2018-07-13 08:00:28
  Svara
 • En förlossning är det häftigaste och värsta (sett till smärta) jag varit med om. Har två barn där förlossningarna ändå gått väldigt väldigt bra. Jag kan bara försöka sätta mig in i vad ni precis gått igenom men herregud vad jag gråter av dina ord. Vilken power ni har tillsammans och inte minst du. Att du tog dig igenom detta i ett så kritiskt läge är otroligt stort gjort. Önskar er all lycka till och ta den tid som behövs för att smälta allt. Massa kärlek ♡♡

  Maja 2018-07-13 07:59:23 http://nouw.com/majabergkvist
  Svara
 • Åh! Tårarna bara rinner. Grattis!

  Therese 2018-07-13 07:58:25
  Svara
 • Grattis fina ni – gråter också När lag läser detta, har varit så orolig för dig! Kram!

  Alix 2018-07-13 07:54:15
  Svara
 • Ingen förlossning är den andra lik. Man kan behöva prata om den många gånger efteråt för att komma över att det inte riktigt blev som man tänkt. Men huvudsaken är att att ni alla mår bra. Stort grattis, vilken liten guldklimp du kämpat fram! ❤️

  Evelina 2018-07-13 07:53:54
  Svara
 • Wow! Blir HELT tårögd när jag läser detta – har gått och hoppats att allt gått bra. Du är så jävla grym!! Önskar er all lycka!?

  Karin 2018-07-13 07:50:29
  Svara
 • Åh stort stort grattis till er allihop! Så otroligt fin han är er lilla Oliver. Vilken otroligt omtumlande o tuff upplevelse, samtidigt som det är det bästa någonsin. Kan säga att tårarna rann ner för mina kinder när jag läste. Så mycket styrka det finns i oss kvinnor o mödrar. Sgot kram till er alla!

  Emma 2018-07-13 07:48:06
  Svara
 • Stort stort grattis och njut nu av ert underverk ?

  Josefin 2018-07-13 07:47:11
  Svara
 • Skrämmande upplevelse när det inte går som man tänkt… Men vilken stark mamma du är som fixade det! Hoppas ni nu får vila, all lycka till dig och din fina lilla familj! <3

  Elina 2018-07-13 07:45:59
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!