Dag fyra

 

Hej bästa ni,

 

Haha ja, då var det dag fyra över tiden …. gaaah jag trodde verkligen på den 9/7 men nu har jag inte fler gissningar helt enkelt, nu njuter jag istället av varje sömn och att inte ha ont och att ha min killa för mig själv 🙂 Idag sov vi till säkert kl 10 och bara myst runt hemma. Jag vågade mig iväg själv för att fixa naglarna, vad tusan gör man om man får galna värkar i bilen eller vattnet går hahaha, hade varit så typiskt mig att få det på något sjukt ställe. Jag tänkte på det när jag var på Chanel förra veckan, så pinsamt att få det på heltäckningsmattan där inne HAHA. Någon som har en rolig story om vart ert började??

 

 

 

NU är jag hemma igen och öppnade nyss en iskall pepsi Max, finns inget godare! Jag ska kolla lite på serien Bron säsong 3 – sååå bra och njuta lite!

 

 

PUSS PÅ ER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fin färg på håret vad gör du hos frisören när du är där? Slingra olika nyanser? 🙂

  Johanna 2018-07-16 08:22:44
  Svara
 • Jag plockade ur tvättmaskinen och hade lagt min sambos skjortor på mattan precis utanför och skulle böja mig upp för att stoppa i annat i torktumlaren sen 1 sekund senare skrek jag på honom att jag råkade kissa på hans skjortor ? väldigt lättande när man insåg att det var vattnet som gått ?

  Emelie 2018-07-10 19:05:40
  Svara
 • Min lillasysters vatten gick fem minuter efter att vi klev in på Mall of Scandinavia och skulle julhandla. Hon var beräknad 8 dagar senare och hon satt i bilen på väg in (vi har ca 12 mil dit) och sa att något säkert skulle hända ?

  Marielle 2018-07-10 18:16:07
  Svara
 • Åh vad spännande, snart händer det!? känner verkligen igen mig, har gått över 14 dagar idag och har tid för igångsättning imorgon… man känner sig verkligen som en tickande bomb på slutet. ? vem vet, vi kanske ses på BB! Lycka till mär det är dags. ?

  Anna 2018-07-10 16:20:31
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!