Vår nya bil!

 

Hej babes,

 

Hoppas ni mår toppen och tack ännu en gång för alla era tips, jag och F har åkt runt i dag och fyllt på väskan ytterligare. Vi är så redo haha. I dag var jag inom Sova och beställde lite nya sängkläder och vi passade på att ringa till Audi för att se om bilen var redo för att bli upphämtad ( vi skulle hämta den senare i veckan ) men den var helt klar!!! Jag är så himla glad över att vi har en härlig bil att köra hem O i, det känns så säkert med ny bil och denna är lite som en mini-jeep! Jag hade som ”krav” att det skulle vara automat växling, sen bryr jag mig inte om något annat, vit eller svart färg och sen behöver jag inte mer 🙂 Jag minns fortfarande känslan när jag köpte min första bil, min älskade fiat 500 som jag nu ska sälja. Gud vad jag kommer sakna den smidiga lilla saken, jag kan parkera precis överallt med den!

 

Detta är stort för mig, att skaffa en ”vuxen” bil, att jag tagit mig hit till denna plats och skapat det själv tillsamman med min kärlek, utan hans styrka hade jag aldrig klarat det, nu ska vi bli en familj och växa ännu mer – wow, jag är så lycklig. När vi satte oss i bilen och den doftade den där klassiska nybilsdoften så tittade jag på min kille och log i säkert 10 minuter aaaaah livet börjar nu!

 

 

De klädde in bilen så man fick dra bort täcket haha så gullig grej och skorna, herregud så söta – vilken service hos Audi i Hammarbysjöstad – vi är så jäkla nöjda!

 

 

 

 

Nööööjd tjej haha, älskar den!

 

 

Det blev modellen Q2 – perfekt bil inne i stan och ändå tillräckligt rymlig för att få plats med barnvagnen hur enkelt som helst!

 

 

Perfekt plats i bakluckan och jag var förvånad över hur mycket som fick plats!

 

 

Hej finaste vagnen som snart ska få användas!

 

 

HAPPY HAPPY

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Grattis till nya bilen. Älskar Audi, vi har en Q7 och är verkligen jätte nöjda. Hoppas lillen tittar ut snart ♥️

    D 2018-07-10 11:36:36
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!