Wow

 

Hej fina ni,

 

NI ÄR JU BÄST! Vilka otroliga tips jag får till förlossningsväskan, nu har jag plockat bort vissa saker, bytt ut och lagt till saker som jag tycker verkar riktigt bra! Nu känner jag mig ännu mer förberedd. Jag packar hellre med mig för mycket än för lite 🙂 Tänk att man kan längta så här mycket efter att få ha ont haha, man går liksom och hoppas på att åka in till sjukhuset varje sekund. Jag blev så rastlös i kväll så jag drog med min kille ut på en ”power walk” det går ganska sakta när man är så här gravid, vi gick ner till Restaurang J och satte oss i solen och njöt av kall dricka. Så mysigt att sitta och prata och planera inför hans ankomst.

 

I fredags åkte vi till Audi och slog till på en bil, min är alldeles för liten för att ha barnvagn i så jag är sååå glad över vår nya bil. F kommer ha kvar sin bil då han redan hade en kombi, perfekt att ha två bilar så ingen blir fast och båda kan ha honom i bilen. Vi ska hämta den nya bilen redan på tisdag, kanske till och med i morgon. Nu ligger vi båda i sängen och jag är fortfarande rastlös, går upp och städar på sjukt konstiga ställen. Jag vill liksom ha det kliniskt rent innan O kommer, ordning och reda överallt 🙂

 

 

Bron som förbinder Kvarnholmen och Nacka, så fin utsikt , på bilden nedan kan man se den nybyggda promenadstråket längst med vattnet, tar oss ca 15 min att gå till Restaurang J, perfekt!

 

 

 

Att få glida runt i shorts ( de sitter under magen ) och en tjocktröja är livet, skönaste outfiten !

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!