Drömbord

 

Hej babes,

Guuud vad sybd att vi förlorade, kunde knappt titta på matchen, var så nervös. Ingen bebis ännu heller som ni kanske förstår haha, tusan med, jag som snart ätit en hel ananas haha, verkar inte funka för mig 😉

Jag kan ju inte få nog av förändring och just nu har jag lagt en beställning på ett riktigt dröm-soffbord som jag haft ögonen på ett bra tag nu. Märket är Menu och det är i vit marmor – klick hur snyggt är det inte?

 

 

 

 

Det stod mellan det och svart marmor – klick

 

 

 

Här hittar ni även kuben som påminner om den jag har hemma nu – klick

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Sååå inspirerande du är! 🙂
  Vilken färg valde du på soffbordet, svart eller vit marmor?

  Lycka till när det är dags!:)

  Anna 2018-07-10 14:02:42
  Svara
 • Hej,
  Brukar inte kommentera men kände nu ett behov. Följer bloggen sedan en tid och gillar verkligen inläggen, främst om styling och inredning. Är en 35 årig 2 barnsmor och bor i Stockholm.
  Detaljarbete bli så kul att följa och se hur hemmet kommer ta form nu med en liten knodd. Vilka lösningar kommer ni hitta på med alla hårda/vassa kanter? Vår minsta är nu 1,5 år och vi ser ljuset i tunneln. Precis satsat på ett marmorbord (grått för mindre synliga fläckar) puderrosa matta som fick sin fösta apelsinflävk efter 4h?.
  Ett tips med bodys till millen, satsa på omlott?. All lycka till med förlossningen! Jag skulle kunna föda barn igen men inge vara gravid?.
  Du kommer få ”snygga” kasslertrosor på BB så kör på dem i början!

  Cecilia 2018-07-08 23:29:29
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!