Vilken dag

 

Hej babes,

 

Åh, vilken härlig dag a la Ted Gärdestad, som jag för övrigt inte kan sluta lyssna på efter att ha sett hans film, så mysiga låtar och texterna är ren poesi!! Åter till min magiska dag med finaste tjejerna. Jag mötte upp Shaddi och Anna inne i stan och vi gick runt och shoppade en massa fina saker, Anna köpte en rosa Chanel-väska såååå jäkla cool alltså. Fina Shaddi är med gravid så vår dag har mer eller mindre bestått av att äta och att prata mat haha, första stoppet var MOOD-gallerian och Holy Greens, jäklar vilka sallader de har!

 

 

Jag har verkligen fastnat för vietnamesiska smaker och denna har egentligen biff i sig men jag bytte det mot räkor – mums!

 

 

Jag och Anna och hennes ursöta dotter

 

 

Såååå söt

 

Vi gick in på Kicks och jag fastnade framför sminkspegeln som har perfekt ljus och fick en att ta perfekta selfies haha, kan man gå runt med detta ljus i ansiktet alltid tack ?

 

 

 

Jag hade på mig min nya långa kofta som jag köpte på Nelly nyss – klick

 

 

 

 

Så jäkla coola solglasögon för 129 kr åkte med också – klick

 

 

 

Jag hamnade på Engelbert där jag länge suktat efter ett smycke som jag gav mig själv i push-present – ÄR KÄR och så glad att jag unna mig själv! Ska visa i morgon vad det blev!

 

 

Vi pausade hemma hos Anna som har en galen utsikt från sin balkong – magi!

 

 

Sen skulle vi möta upp Figen som flög upp från Malmö med och vi möttes upp på ett riktigt bra sushi ställe som ligger med kvällssol nere vid vattnet, magi med dessa underbara tjejer med en massa skratt och galet god sushi!

 

 

Friterad sushi…. omg

 

 

Ris med entrecote och ägg….. wow

 

 

Tempura räkor med avokado…….

 

 

Älsklingar alltså

 

Jag med snygga Shaddi tänk att hon med är gravid – så jäkla kul!!!!!

 

 

Nu ligger jag helt utslagen i sängen och kollar Netflix, så mysigt. Vi hörs i morgon!

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vart är ditt snygga hårband ifrån? Så snyggt ??

  Sara 2018-07-06 10:14:41
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det har min kära dotter ”lånat” av mig köpt på Annabell (affär i Kristianstad ) tror de kan skicka 299 kr finns i rosa också @annabelle_ placetobe på instagram

   Linda 2018-07-07 11:20:35
   Svara
 • Hej! Jag ska förstora mina läppar i helgen och är rädd för smärtan…. du har sagt att man kan ta 2 Ipren innan för att lindra smärtan. Kan jag köpa lokalbedövning på apoteket och ta på ca 1-2 timmar innan besöket också? För att skapa så mycket lindring som möjligt tänker jag.

  Linn 2018-07-06 00:18:49
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Du får bedövningssalva där – emlakräm kan du annars köpa om de inte erbjuder det på salongen! 🙂

   jannikeebbing 2018-07-06 17:46:04
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!