Min push-present

 

Hej babes,

 

Hoppas ni njuter av värmen och fredagen, igår unnade jag mig en så kallad push present , alltså en present att jag ska föda , jag tror detta är något amerikanskt och att du ska få något av din kille efter att du fött ert barn, gullig grej att ha! Jag som är lite ”jag behöver inte att en kille köper något till mig” – tjej utan jag köpte det till mig själv, för jag är jäkligt stolt över mig själv över att jag klarat av en graviditet och ska gå igenom det mest smärtsamma någonsin – en förlossning.

 

Jag blir så trött på kvinnor som säger ”ska tjata på min man att han köper det till mig” HALLÅ köp det själv för tusan, finns ingen bättre känsla i världen – jag lovar. Spara ihop och ge det till dig själv, förvänta dig inte det av någon annan.

 

Detta halsband ska symbolisera min styrka som mitt stjärntecken gett mig, jag tror mycket på energier, månen och allt som har med det övernaturliga att göra. Jag älskar det!

 

 

Halsbandet representerar mitt stjärntecken och är i guld och underbara diamanter!

 

 

 

 

Så nu representerar korset en sak, jag fick det av min mamma den finaste kvinnan jag vet.

Det runda smycket har jag ärvt av min fantastiska mormor som fick det på sin tio-års dag 1939 av sin mormor!

Och nu väduren med diamanter som representerar mig själv och som jag gav till mig själv inför vår sons födelse.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Helt rätt inställning!!!
  ?

  Sara 2018-07-07 16:33:11
  Svara
 • Vilket fint halsband och så bra skrivet
  Man kan inte tjata på någon att köpa något…
  Antingen gör hen det eller så gör man det själv, innovativ tänk
  Du är verkligen värd detta ❤️

  Carina 2018-07-06 23:16:11
  Svara
 • Håller med dig till 100%, varför förvänta sig att killen ska lösa? Vi kan ju själva! Jag köpte en push-present till mig själv också, skulle aldrig i livet förvänta mig det av min kille. Jag är stark nog att kunna försörja mig själv, underbart att se att någon mer resonerar så. Det finns andra sätt som män kan visa uppskattning på./ “Can’t buy my love”

  Helen 2018-07-06 21:48:35
  Svara
 • Gillar budskapet men det kan väl inte heta push-present om du inte pushat ut ungen än? Eller är jag gammalmodig nu? ?

  Ellen 2018-07-06 18:59:13
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Eller så kan man se det hur tusan man vill 😉 du behöver inte göra som alla andra, visst är det fantastiskt? Precis som alla förväntar sig att killen ska köpa det till dig så går jag ifrån lite hur det ska vara 🙂 kram

   jannikeebbing 2018-07-06 20:08:47
   Svara
 • Jättevackert ? Trots att det finaste push presenten är ens lilla bebis ?

  Anna 2018-07-06 17:44:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Haha jaaaa absolut men mamman behöver något litet till sig själv med innan allt handlar om bebisen 😉

   jannikeebbing 2018-07-06 17:44:56
   Svara
 • Så vackert! Och du, ser du att väduren också lite liknar en livmoder/äggstockar? Mycket power. ❤️

  Maria 2018-07-06 17:29:58
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Men guuuuuud JA det ser jag nu, gud vad fint nu blev det ännu vackrare i mina ögon – TACK!!!

   jannikeebbing 2018-07-06 17:45:24
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!