När man inte kan sova

 

Hej babes,

 

Ja, när kroppen vill vakna klockan 05 så kan jag lika gärna blogga haha. Detta är en helt ny värld för mig måste jag säga. Jag var världens mest morgontrötta människa tidigare, jag kunde inte gå upp ur sängen innan kl 09 och nu minns jag inte när jag vaknade och klockan visade efter 09. Är det kroppens sätt att förbereda mig på vad som är på gång? Jag tror det. Med tanken på alla andra superkrafter som kroppen verkar ha så skulle inte detta förvåna mig ett dugg.

 

Status på om jag kommer föda denna vecka – nada feeling haha. Jag har inte ens en tendens att känna något och börjar fundera på om lillen inte kommer gå över tiden i stället. Jag är. beräknad till den 7/7 men det kan lika gärna gå över tiden två veckor. Jag försöker njuta av att det bara är jag och F under tiden och förbereder mig mentalt, då jag lovar att jag försöker njuta av detta med 🙂

 

Jag satte in sängen som ska stå bredvid vår igår för att se hur det såg ut och hur platsen kändes, här gick vi verkligen på funktion och inte snygghet!

 

 

Passar perfekt bredvid vår säng – klick

 för att se mer om sängen.

 

 

Det går att skjuta under så den kommer precis intill sängen och är höj och sänkbar beroende på vilken höjd ens säng är

 

 

Ena sidan är höj och sänkbar så på natten när han behöver mat så är det bara att sänka sidan och enkelt ta honom sen när man lägger tillbaka så fäller man upp sidan

 

 

Den lilla huvudkudden som ser ut som en björn hjälper barnet att inte få platt bakhuvud – klick

 

 

 

Vi har även den mjukaste filten som täcke, den är från Lily och kan köpas här – klick

 

 

 

Helt otroligt material – pimabomull

 

 

 

Det går att göra så att sängen blir en vagga genom att fälla upp benen – så smart

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!