Min dag, nytt hår

 

Hej babes,

 

Ååååh jag har haft en så skön dag, jag har haft massor med energi idag! Jag somnade till i en timme efter att min kille gått till jobbet så jag vaknade pigg och med en riktigt bra känsla för all smärta i ryggen är borta. Jag tog en lång dusch och peelade kroppen med handske och peelingkräm från Rituals som riktigt rispar huden på ett skönt sätt haha, det är liksom hård peeling så det känns som den gör skillnad! Jag hade tid hos bästa Nina på Bronza för en spraytan så jag ville ha ny fräsch hud att spraya på!

 

 

 

Klick

 

Efter det hade vi tid hos barnmorskan och där såg alla värden bra ut, kan ni förstå längtan nu? Han är liksom redo där inne och nu ska han bara bestämma sig när han vill komma ut, jag är så jäkla taggad inför förlossningen, så sjukt jäkla redo mentalt och fysiskt att ta emot allt vad det innebär. Jag tror att jag kommer gå över tiden och ska njuta av det också. Sen åkte jag förbi pom och flora för köpa med mig lite mat till mig och Mathilda som fick sitt hår fixat innan mig, hon blev såååå fin i sitt hår herregud , vackra kvinna! Jag satte mig i stolen och lät Emelie på Hairtalk göra underverk med mitt. Jag blev så himla nöjd med längden och färgen, jag körde på längre denna gång då mitt egna blivit lika långt som mitt förra 🙂

 

 

Före & Efter

 

 

Sen kom min fina Anna till salongen och vi gick en runda på stan innan min kille kom och hämtade mig och jag köpte obligatorisk milkshake på Max haha, herregud vad god den är. Nu ligger jag i sängen och känner mig helt slut efter en heldag med piff och mys!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!