Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sälja lägenheten ?

Hej fina ni,

 

Har gömt mig i sovrummet medans fotografen kör loss i vardagsrum/kök, idag är jag så svullen att jag knappt kan ha normala kläder och till och med klockan inte längre kan få sitta på armen och då är det inte ens varmt idag!!! Flera som fråga om vi ska sälja lägenheten och nej det ska vi inte haha inte ännu 😉 Detta är för två olika reportage, ett för Bauhaus och ett för Oscar Properties, två flugor i en smäll!

Jag måste säga att jag alltid är sugen på att sälja lägenheterna jag bor i och ta tag i ett nytt projekt men här trivs jag så extremt bra så här blir vi kvar ett tag i alla fall 🙂

 

 

 

 

Vid 14 ska jag åka och hämta mamma på flygplatsen – mysigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Förstår att man kan känna sig svullen så där i slutet av en graviditet, men du ska veta att du strålar! Stor kram

    Claudia 2018-07-03 13:14:39
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!