Wanties

Hej bästa,

 

Blir så sugen på allt som jag kan ha på mig efter att han kommit ut och mamma-kilon har försvunnit, jag kan försvinna i flera timmar och kolla runt på nätet och nu har jag börjat klicka hem lite saker – jag har hängt allt på en klädbock och går och tittar på mina fina kläder som jag snart kan ha 🙂 Idag klickade jag hem ett par saker till som jag hoppas kan ha glädje av i sommar, min regel är att kommer ett plagg hem så åker ett ut. Jag har samlat en påse som jag ska donera till något gott ändamål!

 

 

Att få glida runt i vita shorts och denna röda blus i en större storlek känns så rätt – klick

 

 

 

Jag föll för Levis vita shorts – klick

 

 

Vitt på vitt är inte helt fel och denna blus är perfekt oversized och ändå smart nog att kunna amma i – klick

 

 

 

Jag blev TOKKÄR i denna kavaj som kan användas som klänning – wow – klick

Även skorna är ett måste när jag ser dessa vita stövlar – klick

 

 

Skor – klick

 

 

Klänningar med knappar är något jag fastnat för helt nu med – klick

 

 

Stora stickade tröjor när solen går ner – klick

 

 

Att ha en lång kofta så här är guld, då känns det inte lika naket för ben och rumpa – klick

 

 

Jag vill verkligen ha en i varje färg av dessa linne-skjortor från Ralph Lauren, jag har en blå i storlek M som sitter perfekt loose och nu har de rea på dem här – klick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!