Måndagar och min vecka

Hej sötnosar,

 

Åh vilken morgon, vaknade vid 06 pigg och låg och läste min nya bok jag köpte igår ”Röd Drottning” såå bra, sen blev jag trött igen vid 08 och kröp in i famnen på min kille och snoozade i säkert två timmar, världens mysigaste känsla att ligga och halvdrömma och mysa med sitt livs kärlek, bara han och jag – snart har vi en till som kommer vilja mysa 🙂

Nu är jag själv hemma och har precis gjort en magisk frukost till mig själv, blev så sugen på en macka som jag åt för ett tag sedan och vi hade alla ingredienser hemma – hurra!

 

 

1 avokado

Solrosfrön

Ägg som du pocherar

Flingsalt

Koriander

Chiliflakes

 

Att ha en skål med morötter och hallon – livet

 

 

Ni kan hitta mina tallrikar här – klick

 

 

Min vecka består av VILA så mycket jag bara kan jag har beräknad förlossning denna vecka, det kan dröja två veckor till men jag ska förbereda mig mentalt, ta hand om min hälsa och unna mig spa och mys innan han kommer!

 

Måndag – INGA planer, tänker nog ta båten in till stan och in på Sturebadet och ligga och läsa och bara ta det lugnt. I kväll ska vi städa här hemma och göra fint, måste köpa lite nya blommor för en fotograf kommer i morgon!

Tisdag – Kl 11 kommer en fotograf hit för ett hemma hos reportage , ska bli så himla kul med proffsbilder på allt vi fixat här hemma. Sen ska jag hämta min mamma som kommer upp igen så mysigt! På kvällen ska jag hem till min syster och hänga med dem!

Onsdag – Jag ska till barnmorskan sen ska jag sätta i nytt hår från Hairtalk, tänkte ha lite längre denna gång – längtar!!!

Torsdag – Inga planer, njuta av kunna sova haha

Fredag – Naaaaaada

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!