Söndag

Hej fina ni,

 

Igår hade vi överraskningsfest för min killes lillebror, så himla lyckat och kul! Jag var dock sängliggande större delen av festen för min rygg 🙁 hatar att ha ont och inte kunna vara med, jag gjorde små gästspel och minglade lite sen fick jag lägga mig igen. Idag känns det nog lite bättre, jag gick ner till affären och köpte alvedon som förhoppningsvis ska hjälpa lite. Nu drömmer jag om frukosten bredvid hotel Diplomat speciellt deras kalla gröt med kardemumma – sååå god.

 

 

Min fina tjejkompis från Malmö ringde mig igår och hade förälskat sig i ett par skor på Chanel och de fanns bara i Stockholm så jag åkte in när de öppnade och de hade ett par kvar i hennes storlek! Galet snygga, jag fick gå ut jäkligt snabbt för att inte bli sugen på att köpa något 🙂

 

 

 

MIn kille och hans bror är båda färgblinda så han hade köpt ett par glasögon så de kan se färger, hur häftigt? Så nu kunde de se alla färgerna på ballongerna utan problem, stackarna hahaha.

 

 

 

Min älskling, blir bara mer och mer kär i honom, hur är det ens möjligt. Han är perfekt.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej,
    Min sambo är även han färgblind, vart är glasögonen köpta? 🙂

    Madeleine 2018-07-01 17:55:34
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!