Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rastlös

Hej fina ni,

 

Åh, kan inte sluta bli rastlös, jag hade velat åka till IKEA, Bauhaus och få en massa gjort, istället ligger jag i soffan med min rygg – extremt rastlös och det är SÅ irriterande att inte kunna göra mina små projekt. Jag fick tips från en tjej på instagram hur jag kan höja sänggaveln på sängen och det är något jag verkligen vill göra, kommer bli så maffigt!

 

Just nu sitter jag och bygger tavelvägg till hans rum, haha herregud.Nu ska jag ta tag i min rygg , det kanske är bättre att röra på sig? Och inte ligga still? Nätet säger olika som alltid, vissa sidor ska jag vila och andra inte ligga still utan röra på mig.

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vart kommer dina två tavlor ifrån? Du har sååå fint;)

    Linda 2018-07-10 18:27:08
    Svara

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!