Ut i skärgården

Hej fina ni,

 

Jäklar vad kul med alla frågor ni vill ställa till mig i podden som jag ska medverka i på fredag, jag kommer svara på alla även om vissa är jäkligt personliga så ska jag ge er svar 🙂

Nu sitter jag nyduschad och ska sminka mig innan jag tar båten till Nybrokajen för att möta upp Parvin för att sedan ta en privat båt ut till Michael Bindefeld och hans fantastiska hem där vi är bjudna på lunch och titta på hans fina tädgård, hur perfekt väder för det? Strålande sol och 25 grader – herregud vad mysigt! Som skåning så är jag så förälskad i allt som har med skärgården och båtar, vi har inte det nere i skåne och jag är så jäkla glad över att vår son ska få växa upp i denna idylliska miljö, han ska få bygga kojor och åka båt hela somrarna haha.

 

Nu ska jag rota igenom garderoben för att hitta något att ha på mig som jag inte svettas ihjäl i, kan bli intressant detta 😉

 

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hallå!
    älskar din blogg och så kul att få följa dig genom graviditeten! hoppas lilla killen snart kommer ut! 🙂

    förresten var kan man lyssna på podden? eller är den inte ute än?

    lozzana 2018-07-09 22:05:51
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!